5ο Συνέδριο Τουρισμού: «Βόρεια Ελλάδα: Τουριστική Άνθιση Όλο το Χρόνο»

Ελλάδα

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Γαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνουν, την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, εντός της ΔΕΘ-Helexpo (αίθουσα ‘Αιμίλιος Ριάδης’), το “5ο Συνέδριο Τουρισμού: «Βόρεια Ελλάδα: Τουριστική Άνθιση Όλο το Χρόνο» ”, σε υβριδική μορφή. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Συνέδριο, που αποτελεί μια εκδήλωση-θεσμό στα οικονομικά δρώμενα της Βόρειας Ελλάδος, επανέρχεται έπειτα από 3 έτη πανδημίας, εστιάζοντας σε επίκαιρα θέματα της τουριστικής μας βιομηχανίας που μετρά αλλεπάλληλα πλήγματα. Την αρχική καταβαράθρωση με το ξέσπασμα της πανδημίας, διαδέχτηκαν οι μεταλλάξεις του ιού και τώρα ο πόλεμος στην Ουκρανία, θέτοντας σοβαρά προσκόμματα στην ανάκαμψη του κλάδου.

Το Συνέδριο θα εστιάσει στην χαρτογράφηση του νέου περιβάλλοντος, στις αλλαγές της καταναλωτικής συμπεριφοράς και θα αναδείξει τρόπους προσαρμογής των επιχειρήσεων. Επιπρόσθετα η εκδήλωση θα αναδείξει νέες βιώσιμες πρακτικές και σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.