Χερμάν Μπούργος: «Τα ζώδια βοηθούν στη συναισθηματική ισορροπία μιας ομάδας»

Αθλητικά

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος μίλησε για τον τρόπο που χτίζει μια ομάδα, εξηγώντας τη σημασία που παίζουν τα ζώδια στις αποφάσεις του.

Ο Χερμάν Μπούργος βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Αύγουστο του 2022.

Ο άλλοτε διεθνής τερματοφύλακας παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «tycsports.com» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα στοιχεία που τον βοηθούν για να «χτίσει» την εκάστοτε ομάδα του. Όπως συμβαίνει με πολλούς ανθρώπους, έτσι κι ο Μπούργος δίνει μεγάλο βάρος στα ζώδια των ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρέπει να ελέγχεις τα ζώδια σ’ ένα γκρουπ για να δεις τους ηγέτες όπως είναι οι Σκορπιοί και οι Ταύροι, αλλά χρειάζεσαι και τους Ιχθείς. Έπειτα, πρέπει να παρατηρείς. Έχεις τους χαρούμενους, τους ντροπαλούς και αυτούς που θέλουν μόνο να κερδίζουν… Υπάρχουν αυτοί που θα δώσουν μια μπανάνα σ’ αυτόν που θα τους τη ζητήσει ή αυτός που του αρέσει να παίζει χαρτιά ή κάποιος άλλους που λατρεύει τα ταξίδια. Οπότε, ελέγχουμε τον παίκτη για να δούμε τι ακριβώς μπορεί να μας δώσει. Τα σημάδια (των ζωδίων) βοηθούν να καταλάβεις το επίπεδο συναισθηματικής ισορροπίας μιας ομάδας.

Βλέπω πώς μπορούν να συνδεθούν τα σημάδια, αν είναι γραφτό να το γίνει. Έχω καταλάβει κάτι στα τόσα χρόνια. Σκέψου τους πέντε πιο κοντινούς ανθρώπους σου και θα διαπιστώσεις ότι τα σημάδια επαναλαμβάνονται. Με ποιον θα διατηρήσεις ισχυρή φιλία, ποιον θα αγαπήσεις ή με ποιον θα μαλώσεις. Μου αρέσει να μελετώ τις αλληλοεπιδράσεις. Κάποιες φορές πέφτεις έξω. Προσωπικά πάντα έχω σχέση με Κριούς, Ιχθείς και Ταύρους. Ο Σιμεόνε είναι Ταύρος»

Στη συνέχεια, τόνισε: «Δείτε τα σημάδια στον Πελέ, τον Μαραντόνα και τον Φραντσεσκόλι. Όλοι τους ήταν Σκορπιοί. Ηγέτες, παθιασμένοι άνθρωποι με ισχυρό χαρακτήρα, όπως η κόρη μου. Παράλληλα είναι συναισθηματικοί».Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *