Τσαπανίδου: Ασέβεια προς τα θύματα η υποκρισία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πολιτική

Ο κ. Μητσοτάκης ξεχνά ότι κυβερνά 4 ολόκληρα χρόνια, επισημαίνει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα Τέμπη στο υπουργικό συμβούλιο, τοποθετήθηκε η εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυρίας Τσαπανίδου, η υποκρισία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ασέβεια προς τα θύματα, ενώ ξεχνά ότι κυβερνά 4 ολόκληρα χρόνια.

Η δήλωση:

Η συγγνώμη και η ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με το «όλοι φταίνε», ούτε με ψεύτικες παραιτήσεις υπουργών που σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά υποψήφιοι.

Ο κος Μητσοτάκης οφείλει να κατανοήσει ότι δεν έγινε προχθές πρωθυπουργός αλλά κυβερνά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και ηγείται μιας παράταξης που κυβέρνησε σχεδόν τα μισά χρόνια από τη μεταπολίτευση.

Οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια απαξιώθηκαν και ξηλώθηκαν πολλές δικλείδες ασφαλείας, με βάση τις οποίες λειτουργούσαν ομαλά οι σιδηρόδρομοι τόσα χρόνια, που θα είχαν αποτρέψει το δυστύχημα.

Και, κυρίως, οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι ανήλθε στην εξουσία με την υπόσχεση του επιτελικού κράτους και της αριστείας και αντί αυτού κυβερνά με ρουσφέτια και αναξιοκρατία παντού.

Πόσο πειστικό είναι να επιχειρεί να μας πείσει ότι όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια τώρα, θα τα κάνει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές;

Έρχονται στιγμές που η ουσία ξεπερνά την επικοινωνία και κανένας Αμερικανός επικοινωνιολόγος δεν μπορεί να τα διορθώσει.Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *