Το επαναστατικό ηλεκτρικό Ami «φιγουράρει» σε διαδικασία unboxing! στις αίθουσες του Golden Hall

Auto


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Απριλίου 2022, 09:00

Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Σήμερα αυτή τη συννεφιασμένη και βροχερή ημέρα μπορείτε να την αξιοποιήσετε κάνοντας μια βόλτα στο Μαρούσι για να δείτε από κοντά σε μια από τις αίθουσες του Golden Hall, το μοναδικό Citroën Ami. ‘Ένα όχημα μικροκινητικότητας που λόγω των διακριτικών του χαρακτηριστικών  έχει δημιουργήσει μία νέα κατηγορία στην αγορά αυτοκινήτου.Το Citroën Ami μεταφέρθηκε στο Golden Hall, σε ένα XL Miniature Box . Και όσο διάστημα θα παραμείνει εκεί θα βρίσκεται στη διαδικασία του unboxing! Με αυτό τον ευφάνταστο τρόπο το πιο μικρό αυτοκίνητο της Citroën παρουσιάζεται στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου. Πραγματικά η διαδικασία της αποκάλυψης είναι εντυπωσιακή. 

Όσοι δεν προλάβετε να επισκεφθείτε σήμερα το Golden Hall αξίζει να το δείτε μια άλλη ημέρα μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Εκεί θα βρίσκονται οι ειδικοί για να σας ενημερώσουν και να σας λύσουν όλες τις απορίες σχετικά με το επαναστατικό όχημα που στη Γαλλία έχει γίνει ανάρπαστο.

Γιατί όμως είναι επαναστατικό αυτό το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο και γιατί έχει γίνει ανάρπαστο. 

Το Ami είναι αποκλειστικά για δύο άτομα και παρέχει κινητικότητα μηδενικών εκπομπών CO2. Μπορεί να οδηγηθεί από νέους από 16 ετών και πάνω, φορτίζει τις μπαταρίες του μέσα σε τρείς ώρες, έχει μοντέρνο σχεδιασμό και πάνω από όλα προσιτή τιμή.

Οι συμπαγείς διαστάσεις του, είναι άνετες για δύο άτομα και διευκολύνουν την οδήγηση στην πόλη καθώς επίσης και στο παρκάρισμα.Η φόρτισή του είναι απλοποιημένη. Μέσα σε τρεις ώρες μέσω μιας κανονικής/οικιακής πρίζας 220V επανακτά την πλήρη αυτονομία του.

Οι Γάλλοι σχεδιαστές έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στις λεπτομέρειες και αξιοποίησαν αριστοτεχνικά τους ελεύθερους χώρους. Το μικρό Ami  με την ξεχωριστή προσωπικότητα  κοστίζει όσο μια μοτοσυκλέτα αλλά έχει πλήρη κάλυψη από τις κακές καιρικές συνθήκες. Το Ami ενσωματώνει τέλεια τις αξίες της Citroën για καινοτομία, τη δέσμευση στις κοινωνικές προκλήσεις και την αποφασιστικότητα να παρέχει) και η προσιτή τιμή του.

Με το πρόγραμμα της κρατικής επιδότησης Β΄ Κύκλου Δράσης “Κινούμαι Ηλεκτρικά” η τιμή εκκίνησης του οχήματος ανέρχεται στα 6.500 ευρώ. Προσέξτε όμως και μια σημαντική λεπτομέρεια που κάνει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ακόμη πιο προσφιλές. Οι νέοι ηλικίας  κάτω από 29 ετών εκτός από την κρατική επιδότηση κερδίζουν μια ακόμη έκπτωση 1000 ευρώ και έτσι η τελική τιμή του οχήματος δε ξεπερνά τις 5.500€!

Ειδικά για το Ami, αναπτύχθηκε ένα ολόκληρο οικοσύστημα, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήρως ψηφιακό ταξίδι πελατών, από την online ανακάλυψη, έως την αγορά και την παράδοσή του. 

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Απριλίου 2022, 09:00

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.