Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Ελλάδα

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με την τρέχουσα διέλευση του Ερμή είσαι σε εξαιρετική θέση για καινοτόμα σκέψη, φρέσκιες ιδέες και ενδιαφέρουσες συνδέσεις. Δίνεις περισσότερη προσοχή στα όνειρα, τις επιθυμίες, τις ελπίδες και τους στόχους. Οι δραστηριότητες δικτύωσης αυξάνονται και προσθέτουν κάτι πολύτιμο στη ζωή σου.

Η συνεισφορά, η σύνδεση και οι συνεργασίες φέρνουν ανταμοιβές. Οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν αυτά τα θέματα. Ωστόσο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα να πλησιάζουν σε μια μικρή προκλητική όψη θα μπορούσες να προσεγγίσεις ένα άλυτο, απογοητευτικό θέμα από το παρελθόν.

Δίδυμοι: Αυτές τις μέρες χρησιμοποιείς απόλυτα τις γνώσεις, την τεχνογνωσία και την ευφυΐα σου στην επαγγελματική ή δημόσια ζωή σου, με τη διέλευση του Ερμή από τον ηλιακό 10ο οίκο σου μέχρι τις 19. Αυτή η διέλευση διεγείρει τη στοχευμένη σκέψη, που σήμερα είναι ιδιαίτερα δημιουργική και πρωτότυπη.

Οι περιστάσεις μπορεί να είναι τέτοιες που έχεις μεγαλύτερη ευθύνη στη λήψη αποφάσεων. Τα λόγια σου επίσης έχουν μεγαλύτερη επιρροή και είναι καλύτερο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο για να δημιουργήσεις αυτό που θέλεις να πεις και να παρουσιάσεις στον κόσμο.

Καρκίνος: Επωφελείσαι από ένα σταθερό ρυθμό σήμερα και έχεις την τάση να εστιάζεις περισσότερο στις σωματικές σου συνήθειες και ανάγκες. Βρίσκεσαι επίσης σε έναν θετικό κύκλο για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να μάθεις νέα πράγματα μέχρι τις 19.

Διευκολύνει να αφήσεις μικρά προβλήματα και να απολαύσεις μια ευρύτερη, πιο αισιόδοξη προοπτική. Αργότερα σήμερα, μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση σε μια σχέση.

Λέων: Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη τη μέρα οι ανάγκες και τα προσωπικά σχέδια σου είναι στο επίκεντρο. Δίνεις μεγάλη έμφαση σε οτιδήποτε σου τονώνει τη διάθεση. Ωστόσο είσαι σε ευνοϊκή θέση για να σχεδιάσεις και να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου, αντί να προχωράς πολύ γρήγορα στη δράση αυτές τις μέρες -και η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Είναι μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσεις προβληματικούς τομείς ή να μεσολαβήσεις και να διαπραγματευτείς καλύτερες σχέσεις, οικονομικά, υποστήριξη και στρατηγικές ζωής. Αργότερα σήμερα η ένταση μπορεί να προκύψει από την υπερβολική προσκόλληση σε μια συγκεκριμένη μέθοδο.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *