Τα άτομα με τροφικές αλλεργίες ενδέχεται να έχουν χαμηλότερο κίνδυνο μόλυνσης από COVID-19

Υγεία

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα άτομα που είναι αλλεργικά σε διάφορα τρόφιμα δεν μπορούν να νοσήσουν από COVID-19.

Τα άτομα με τροφικές αλλεργίες μπορεί να έχουν μειωμένη πιθανότητα να μολυνθούν με τον SARS-CoV-2, τον ιό που προκαλεί την COVID-19, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο Journal of Allergy and Clinical Immunology και χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, διαπίστωσε ότι η ύπαρξη μιας αυτοαναφερόμενης και διαγνωσμένης από γιατρό τροφικής αλλεργίας μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στο μισό.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr



Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.