Τέμπη: «Καρατόμηση» Χαυτούρα από το ΠΑΣΟΚ μετά το πόρισμα της ΕΔΕ – Εκτός ψηφοδελτίων ο γιατρός

Πολιτική

Σημαντικές είναι και σήμερα (07.03.2023) οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της τραγωδίας στα Τέμπη, οι οποίες επηρέασαν ακόμη και το ΠΑΣΟΚ

«Μετά το πόρισμα της ΕΔΕ, ο γιατρός Νικόλαος Χαυτούρας τίθεται εκτός των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, μετά τη νέα αυτή εξέλιξη στην υπόθεση των Τεμπών. 

«Η ενέργεια αυτή γίνεται για λόγους αρχής και πολιτικού ήθους, μολονότι πρόκειται για παρατυπία που δεν σχετίζεται άμεσα με την τραγωδία και δεν παρακωλύει κατ’ ουδένα τρόπο τη δικαστική και πειθαρχική έρευνα (ΕΔΩ). 

Επισημαίνουμε, ωστόσο, ότι μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση η παραμονή στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας του πολιτικά υπεύθυνου για την πολύνεκρη τραγωδία Κώστα Καραμανλή, ο οποίος οκτώ μέρες πριν το δυστύχημα διαβεβαίωνε δημόσια στη Βουλή για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων.

Την περιφρονητική αυτή στάση απέναντι στους θεσμούς και τη διαφάνεια υιοθέτησε άλλωστε και ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρώντας στα ψηφοδέλτιά του τον ομόφωνα καταδικασμένο από το Ειδικό Δικαστήριο, Νίκο Παππά.

Είναι σαφές ποιοι εκπροσωπούν ένα νέο πολιτικό ήθος αντιμετωπίζοντας ριζικά παθογένειες και ποιοι για ασύγκριτα βαρύτερες πράξεις που πλήττουν ευθέως το δημόσιο συμφέρον, δεν κάνουν τίποτα αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος τους και καλύπτοντας εγκληματικές ευθύνες», προσθέτει το κόμμα. 

To άρθρο Τέμπη: «Καρατόμηση» Χαυτούρα από το ΠΑΣΟΚ μετά το πόρισμα της ΕΔΕ – Εκτός ψηφοδελτίων ο γιατρός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *