ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Επιχείρηση «κουκούλωμα» από το παρακράτος Μητσοτάκη

Πολιτική

Νέα πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις παρακολουθήσεις. «Την επιχείρηση “κουκούλωμα” του σκανδάλου των υποκλοπών από το παρακράτος Μητσοτάκη, αποκαλύπτει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών» αναφέρει – μεταξύ άλλων – η αξιωματική αντιπολίτευση. 

«Σύμφωνα με το δημοσίευμα υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΥΠ που εντάσσονται στο περιβάλλον Μητσοτάκη ζήτησαν από τους υπαλλήλους να παραδώσουν τα ειδικού τύπου υπηρεσιακά usb των παρακολουθήσεων με σκοπό την καταστροφή τους» αναφέρει επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ, στην ανακοίνωσή του. 

«Όλα αυτά μετά την ανακοίνωση της ΑΔΑΕ ότι προχωρά επιτέλους σε ελέγχους. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει πειστικές απαντήσεις οι δε αρμόδιοι θεσμοί, Δικαιοσύνη και ΑΔΑΕ, θα πρέπει με κατεπείγουσα διαδικασία να ενεργήσουν και να εξεταστούν οι αρμόδιοι για τις παρακολουθήσεις υπάλληλοι» προσθέτουν από την Κουμουνδούρου. 

«Το παρακράτος Μητσοτάκη έχει τραυματίσει και συνεχίζει να τραυματίζει την Δημοκρατία.  Χρέος όλων μας να μπει ένα τέλος σε αυτό τον κατήφορο» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Επιχείρηση «κουκούλωμα» από το παρακράτος Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.