Συνάντηση Γκάγκα με Δ.Σ. Ιατροβιοτεχνολογικών προϊόντων-Προσπάθεια βελτίωσης των πληρωμών από το ΕΣΥ

Ελλάδα

Τα μείζονα ζητήματα του κλάδου των ιατροβιοτεχνολογικών προϊόντων– όπως οι νοσοκομειακές οφειλές προς τις επιχειρήσεις και η βελτίωση των ροών των αποπληρωμών, ατιμολόγητα υλικά κλπ- ετέθησαν επί τάπητος στη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (Σ.Ε.Ι.Β.), με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Στη συνάντηση -η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουλίου- ο πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΙΒ κ. Δημήτρης Νίκας και ο γενικός γραμματέας κ. Κώστας Μαριάκης, οι οποίοι εκπροσώπησαν τον ΣΕΙΒ, έθεσαν το θέμα των νοσοκομειακών οφειλών οι οποίες παρουσιάζουν ανοδική τάση. Η υπουργός σημείωσε πως γνωρίζει το θέμα και καταβάλλεται προσπάθεια να βελτιωθούν οι ροές των αποπληρωμών.

Έγινε ιδιαίτερη συζήτηση για το πρόβλημα των ατιμολόγητων υλικών που προμηθεύονται κάποια νοσοκομεία και η λύση θα αναζητηθεί σε συνάντηση των διοικητών των νοσοκομείων που παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα, με τους υπεύθυνους Υ.Πε.άρχες και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.