Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Θόδωρου Πάγκαλου

Ελλάδα

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Κουμεντάκης εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του με ανακοίνωσή του.

«Με δυναμική παρουσία από τα νεανικά του χρόνια, στο φοιτητικό κίνημα, στη Νεολαία Λαμπράκη και στον αντιδικτατορικό αγώνα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε πάντοτε μια ισχυρή φωνή και αναλυτική σκέψη, που τον καθιστούσε σημαντικό συνομιλητή στις πολιτικές συζητήσεις και εξελίξεις.

Το 2000 διετέλεσε υπουργός Πολιτισμού, μεταξύ των πολλών θέσεων ευθύνης που ανέλαβε στην πολιτική του πορεία, με τις οποίες αφήνει έντονο αποτύπωμα στην πολιτική ζωή της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Συλλυπητήρια δήλωση για τον θάνατο του Θεόδωρου Πάγκαλου εξέδωσε και ο Κώστας Σημίτης.

«Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ήταν ένα αυστηρός κριτής των πολιτικών εξελίξεων με στόχο την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης και ακριβούς εικόνας τους. Θα θυμόμαστε πάντα τη συμβολή του» ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτησή του στο Twitter κάνει λόγο για έναν ευφυέστατο άνθρωπο που «έλειψε πρόωρα από την πολιτική».

«Ο Θόδωρος Πάγκαλος ήταν ευφυέστατος, ευρυμαθής και πάντοτε με το θάρρος της γνώμης του. Ακατάβλητο σκαρί μιας άλλης εποχής. Έλειψε πρόωρα από την πολιτική. Θα μας λείψει και από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter μνημονεύει τον εκλίποντα ως έναν άνθρωπο που αγαπούσε την Ελλάδα.

«Ειλικρινή Συλλυπητήρια στην Οικογένειά του Θεοδώρου Παγκάλου. Ένας ευφυής άνθρωπος που αγαπούσε την Ελλάδα. Καλό του ταξίδι», ήταν το μήνυμά του.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *