«Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει εμφύλιος»: Τι υποστηρίζουν πηγές του κόμματος

Πολιτική

«Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει εμφύλιος», αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Προσθέτουν πως «συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη ενάντια στην δεξιά και την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη». 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος «ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να δίνει τη μάχη ενάντια στην δεξιά και την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που με την πολιτική της οδηγεί όλο και περισσότερα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας στο φάσμα της φτωχοποίησης».

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον ενωμένο και ανανεωμένο ΣΥΡΙΖΑ από το να δώσει με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα, με πρωταγωνιστές όλα τα μέλη του, τους προοδευτικούς πολίτες και όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που επιδιώκουν το τέλος της αντικοινωνικής πολιτικής Μητσοτάκη. Που επιδιώκουν την μεγάλη πολιτική αλλαγή, τονίζουν.

«Αυτή είναι η μοναδική και κύρια μάχη του ΣΥΡΙΖΑ. Η λογική του εμφυλίου στον ΣΥΡΙΖΑ, που καλλιεργείται από ξένα κέντρα και αντίπαλες πολιτικές δυνάμεις, συντηρείται από δηλώσεις μεμονωμένων στελεχών που κινούνται αντικαταστατικά, έχουν θέσει τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ και ήδη έχουν δρομολογήσει το σχεδιασμό νέου κόμματος, με νέο καταστατικό και νέο αρχηγό» σημειώνουν.

«Ο εμφύλιος πόλεμος έχει δύο αντιμαχόμενα μέρη. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει εμφύλιος. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπαίνει σε κανέναν διάλογο με συγκεκριμένα στελέχη που οι δηλώσεις τους και η εν γένει πολιτική τους στάση ήταν επί της αρχής αντικαταστατική και επιζήμια για το χώρο της αριστεράς.

Είναι φανερό ότι οι συστημικοί πυλώνες λειτουργούν ως πρόθυμοι σπόνσορες ενός πρωτοφανούς αγώνα να πλήξουν την επανάκαμψη της αριστεράς και την νικηφόρο πορεία της προοδευτικής παράταξης στην Ελλάδα. Σε αυτό το παιχνίδι είμαστε όλοι και όλες απέναντί τους. Κανείς δεν πρόκειται να ανακόψει την προσπάθεια για την τελική νίκη» καταλήγει στο σχόλιό της η Κουμουνδούρου.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *