Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να δώσω στους ανθρώπους τη δυνατότητα να ονειρεύονται»

Αθλητικά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στους στόχους που έχει στη ζωή του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπας είναι από τα πρόσωπο του «Break Point», το οποίο προβάλλεται από το Netflix.

Η συγκεκριμένη σειρά μπαίνει στον κόσμο του τένις και παρουσιάζει άγνωστες ιστορίες των κορυφαίων του αθλήματος. Μετά τη Μαρία Σάκκαρη είναι η σειρά του Τσιτσιπά να πρωταγωνιστήσει. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε ο Έλληνας πρωταθλητής μιλάει για τους στόχους του, μακριά από το τένις.

Όπως αναφέρει: «Δεν θέλω να περάσει ούτε μια μέρα στη ζωή μου που θα είμαι στάσιμος και δεν θα αναπτύξω τον εαυτό μου μέσα από εμπειρίες. Έχω έναν φόβο μη χάσω αυτή την ευκαιρία και δεν θέλω ο κόσμος να με γνωρίζει μόνο από το τένις μου. Η ζωή είναι για περιπέτειες, η ζωή είναι για να δημιουργείς όμορφες αναμνήσεις.

Θέλω να δημιουργήσω μια ευρύτερη, μια μεγαλύτερη αυτοκρατορία από το τένις. Έχω εξερευνήσει το κομμάτι της δημιουργίας ταινιών και το τι μπορώ να κάνω, αλλά και το ποιες ιστορίες θέλω να πω. Η μουσική επίσης μου έχει επιτρέψει να εκφράσω κάτι διαφορετικό.

Θα ήθελα να δώσω στους ανθρώπους τη δυνατότητα να ονειρεύονται και να μην φοβούνται. Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να φτάσετε σ’ αυτό το σημείο, είναι να βγείτε από τη βολή σας και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο».

Σχετικές ειδήσειςΠηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *