Στέφανος Κασσελάκης: Ήρθε η ώρα να κάνουμε πάλι 1981 στην Ελλάδα

Πολιτική

«Στην Ελλάδα έχει έρθει η ώρα να κάνουμε πάλι 1981, να χτίσουμε κοινωνικό κράτος από την αρχή», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της ανοιχτής πολιτικής συγκέντρωσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο «Κεφαλονίτικο σπίτι».

Με αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου έκανε την ομιλία του στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης, με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ να μεταδίδει ότι δεν έλειψαν οι αναφορές στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην πατρίδα μας. Όσοι διαφωνούν επιφανειακά με το προσωπικό προφίλ μου δεν διαφωνούν στη συντριπτική πλειοψηφία των προτάσεών μου για τη χώρα».

«Άρα το θέμα είναι για μερικούς ανθρώπους προσωπικό και όχι πολιτικό, εντάξει σεβαστό. Εγώ θα συνεχίσω να υπηρετώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει αλλαγές στη χώρα και εσωκομματικά», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στο θέμα του διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας, λέγοντας ότι «έχω πει επίσης κάτι που πολλοί θεωρούν πώς το λέει αυτός στην ομογένεια για διαχωρισμό κράτος-εκλησίας, εγώ είμαι θρησκευόμενος».

Μάλιστα, έκανε παρατήρηση και στον πατέρα του σε μια στιγμή, λέγοντας «μπαμπά, μιλάω». Οι γονείς του Στέφανου Κασσελάκη ήταν παρόντες στην εκδήλωση, με τη μητέρα του να δηλώνει υπερήφανη για τον γιο της και να εκφράζει την αισιοδοξία της ότι θα έχει καλή πολιτική σταδιοδρομιία.

Το λεωφορείο και ο… Μητσοτάκης

Πριν μπουν στο «Κεφαλονίτικο σπίτι», ο Στέφανος Κασσελάκης αστειεύτηκε με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όθωνα Ηλιόπουλο, ο οποίος ήταν πάνω σε λεωφορειολωρίδα σε δρόμο της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ, ο Στέφανος Κασσελάκης ρώτησε «πας μπροστά στο λεωφορείο;», με τον Όθωνα Ηλιόπουλο να του απαντά «ποιος θα νικούσε, το λεωφορείο; Εγώ θα νικούσα».

Όταν, δε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντάς του «καλά ρε μπροστά στο λεωφορείο ήσουν;» ο βουλευτής Επικρατείας του απάντησε «αν δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ένα λεωφορείο πώς θα αντιμετωπίσουμε τον Μητσοτάκη;». «Είσαι τρελός» απάντησε αστειευόμενος ο Στέφανος Κασσελάκης.

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Ήρθε η ώρα να κάνουμε πάλι 1981 στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *