Στάση εργασίας στα φαρμακεία την Τετάρτη (8/3) για την τραγωδία στα Τέμπη

Υγεία

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος στηρίζει τις αποφάσεις των τοπικών συλλόγων για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη, την Τετάρτη (08/03/2023).  

Στάση εργασίας έχει προκηρύξει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ), για αύριο, Τετάρτη (08/03/2023), από τις 11:00 έως τις 15:00. Ο ΦΣΑ συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί για το τραγικο δυστύχημα στα Τέμπη και καλεί τους φαρμακοποιούς να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του Συλλόγου, στις 12:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Αντίστοιχα, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), προχωρά σε στάση εργασίας από τις 11:30 έως τις 14:30, «σε ένδειξη πένθους για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Με τη συμβολική αυτή κίνηση, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και την συμπαράστασή τους στις οικογένειες των νεκρών και ενώνουν τη φωνή τους με όλους τους συμπολίτες μας ζητώντας να μην συμβεί ποτέ ξανά τέτοια τραγωδία».

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών και τις οικογένειες τους, στηρίζει τις αποφάσεις των τοπικών Φαρμακευτικών Συλλόγων για τη συμμετοχή τους στο εθνικό πένθος, κατά τον τρόπο που αυτοί έχουν επιλέξει, και προτρέπει τους φαρμακοποιούς να συμμετέχουν μαζικά.

Το κοινό, κατά τις ώρες της στάσης εργασίας, θα εξυπηρετείται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ την Τετάρτη – Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Εικοσιτετράωρη απεργία στις 8 Μαρτίου 2023

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στο Δημόσιο την Τετάρτη 8 ΜαρτίουΠηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *