Σπύρος Πώρος: Οι πιο πολλοί στην Ελλάδα είναι ατάλαντοι – Οι κλίκες σε βάζουν σε κατάσταση απελπισίας

Ελλάδα

Ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ελληνική showbiz, για την οικογένειά του αλλά και για τα επαγγελματικά του σχέδια.

«Ετοιμάζω εκθέσεις και είμαι στο τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ. Θα κατεβώ και τις βουλευτικές εκλογές, στη Μεσσηνία.

Στο εξωτερικό, έχω καλύτερη αποδοχή, θαυμάζουν το έργο μου, στην Ελλάδα υπάρχουν οι κλίκες.

Παλιά μου στοίχιζε. Οι κλίκες στην Ελλάδα σε βάζουν σε μια κατάσταση απελπισίας. Οι πιο πολλοί είναι ατάλαντοι.

Η showbiz στην Ελλάδα, είναι σαν την βουλγαρική ή σαν την αιγυπτιακή. Τα πρώτα μου λεφτά τα έφαγα σε γυναίκες… πλάκα κάνω. Τα έριχνα πάλι στη δουλειά», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Πώρος.

Για την οικογένειά του, ο Σπύρος Πώρος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η κόρη μου θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Έχω καλή σχέση με τα παιδιά μου, άλλα δεν τα βάζω σημαία.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Σπύρος Πώρος: «Οι κλίκες σε βάζουν σε μια κατάσταση απελπισίας – Οι πιο πολλοί στην Ελλάδα είναι ατάλαντοι»”,”description”:”Ο Σπύρος Πώρος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ελληνική showbiz, για την οικογένειά του αλλά και για τα επαγγελματικά του.”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wMS8yNi8wNy8yOF8zM182M2QyMmJhMTAzYWJkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M32S”,”uploadDate”:”2023-01-26T07:29:42.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cq1wklxbi2sh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Ότι τα παιδιά σε ολοκληρώνουν είναι βλακείες, για ανασφαλείς ανθρώπους, ολοκληρωνόμαστε μόνοι μας, τα παιδιά ανήκουν στο συμπάν. Το «αμάρτησα για το παιδί μου» είναι γελοία πράγματα».

Σε ερώτηση σχετικά με τις συνεργασίες του με διάσημους, ο Σπύρος Πώρος είπε; «Απέρριψα την Πάρις Χίλτον, δεν την φωτογράφισα, ήμασταν φίλοι, βγαίναμε».

To άρθρο Σπύρος Πώρος: Οι πιο πολλοί στην Ελλάδα είναι ατάλαντοι – Οι κλίκες σε βάζουν σε κατάσταση απελπισίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *