Σκρέκας: Yπάρχουν μονοπώλια στο νερό και πρέπει να ελεγχούν

Οικονομία

«Υπάρχει παρανόηση για τον ρόλο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, Υδάτων και Αποβλήτων», είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, σχολιάζοντας τα «πυρά» των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

«Καλύπτουμε κενό στην υφιστάμενη νομοθεσία. Ενισχύουμε τη διαφάνεια στην υδατική πολιτική και στην πολιτική διαχείρισης αποβλήτων», υπογράμμισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, για τη μετεξέλιξη της ΡΑΕ σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων και τη διεύρυνση του αντικειμένου της.

Σημειώνεται πως η μετεξέλιξη της ΡΑΕ περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που άρχισε να συζητείται από σήμερα στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, με προγραμματισμό να ψηφιστεί την προσεχή εβδομάδα από την ολομέλεια.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *