Σικάγο: Έκατσαν σε γραμμές τρένου για να βγάλουν σέλφι και τους χτύπησε το ρεύμα (vid)

Διεθνή

Σε εφιάλτη κατέληξε η απόπειρα τριων νεαρών να βγάλουν σέλφι πάνω σε γραμμές τρένου στο Σικάγο

Τρομακτικές στιγμές για μια παρέα νεαρών φίλων στο Σικάγο, καθώς όταν πήγαν να βγάλουν μια σέλφι πάνω σε γραμμές τρένου τους «χτύπησε» το ρεύμα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που προκαλεί σοκ, τρεις νέοι να κάθονται στις γραμμές του τρένου, παρότι απαγορεύεται και αγνοώντας ότι από τις γραμμές περνάει ρεύμα με τάση 600 volt.

Ξαφνικά, ένα νεαρό αγόρι δέχεται το «χτύπημα» από το ρεύμα με το κορίτσι που βρίσκεται δίπλα του να παθαίνει το ίδιο έπειτα από ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και οι τρεις νέοι είναι ηλικίας περίπου 20 ετών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το τρίτο μέλος της απρόσεκτης παρέας προσπάθησε να απομακρύνει το αγόρι και το κορίτσι από τις γραμμές κάτι που τελικά κατάφερε με τη βοήθεια άλλων αυτοπτών μαρτύρων.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 5ης Αυγούστου με το αγόρι που «χτυπήθηκε» πρώτο από το ρεύμα να παθαίνει ανακοπή με τους διασώστες να το επαναφέρουν στη ζωή και, στη συνέχεια, να χρειάζεται η νοσηλεία του σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Το κορίτσι τραυματίστηκε, επίσης, σοβαρά αλλά είχε τις αισθήσεις του όταν έφτασαν οι διασώστες με την κατάσταση της υγείας της να βελτιώνεται καθημερινά.

Δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση τους, σύμφωνα με την Daily Mail.Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *