Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Η εντυπωσιακή άφιξη του ζευγαριού για τις βαφτίσεις των κοριτσιών τους

Ελλάδα

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα λάμπουν από ευτυχία, σε μια μέρα ξεχωριστή. Βαφτίζονται τα δίδυμα παιδιά τους, στη Μύκονο…

Εντυπωσιακή άφιξη έκανε το ζεύγος Τανιμανιδη – Μπομπα μαζί με τα δίδυμα κοριτσάκια τους και την μητέρα της Χριστίνας. Λίγο πριν φτάσει στην Εκκλησία ο Γιωργος Νταβλας ζήτησε εκ μέρους του ζεύγους με πολυ ευγενικό τρόπο από τους δημοσιογράφους να τραβήξουν τα 3-4 πρώτα λεπτά και μετά να αποσυρθούν ώστε να απολαύσουν οι καλεσμένοι ανενόχλητοι το μυστήριο.

Η Χριστινα Μπόμπα εντυπωσιακή με την λουλουδένια τουαλέτα της ασορτί με τα φορέματα των δίδυμων κοριτσιών. Επίσης εντυπωσιακή και η κουμπάρα Μαρινα Βερνίκου με τόνους χρυσού στο φόρεμα της. Ενώ η μητέρα της Χριστίνας και γιαγιά των παιδιών, ξεχώρισε με την φούξια τουαλέτα της.

Πολυ ευγενικός και με χαμόγελο ο ευτυχής μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης, πλησίασε τους δημοσιογράφους και τους παρακάλεσε θερμά να μην τραβήξουν αλλά πλάνα από το μυστήριο ιδιαίτερα όταν έγδυσαν τα όμορφα διδυμάκια για την μεγάλη βουτιά στην κολυμπήθρα.

To άρθρο Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Η εντυπωσιακή άφιξη του ζευγαριού για τις βαφτίσεις των κοριτσιών τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.