Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς που αγαπάω»

Ελλάδα

Το μεσημέρι του Σαββάτου (04.03.2023) ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» και πριν ξεκινήσει η συνέντευξή του, μοιράστηκε κάποιες σκέψεις για την τραγωδία στα Τέμπη με την Ναταλία Γερμανού. 

 «Δεν είναι ότι δεν έχω όρεξη μόνο. Σκέφτομαι πόσο οδυνηρό είναι αυτό» είπε αρχικά ο ηθοποιός, αναφερόμενος στην τραγωδία στα Τέμπη. «Αν όπως όλοι οι άνθρωποι, κάνεις έναν παραλληλισμό σε κοντινά σου πρόσωπα, σχεδόν δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Είναι κάτι μη διαχειρίσιμο αυτό που συμβαίνει στη σκέψη» πρόσθεσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. 

«Είναι κάτι μη διαχειρίσιμο αυτό που συμβαίνει στη σκέψη. Και επειδή κάνουμε όλοι έναν απολογισμό, κάθε φορά σκέφτομαι ότι έχω ανάγκη να ζω με ανθρώπους που είναι κίνητρο για μένα να εξελίξω τον εαυτό μου» σημείωσε επίσης ο ηθοποιός.

Στην πορεία των όσων συζήτησαν, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, τόνισε ότι: «Το πρώτο συναίσθημα είναι ο πόνος. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς που αγαπάω».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ALPHA

To άρθρο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς που αγαπάω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *