Πρωτοφανές: Πατέρας βανδάλισε την BMW του γιού του ώστε να μην την οδηγήσει μεθυσμένος

Auto


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023, 12:30

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης 

Παρόλο που είναι μόλις Δευτέρα, αυτή είναι ίσως η πιο περίεργη ιστορία που θα διαβάσετε όλη την εβδομάδα.

Αυτό που ήταν μια τέλεια BMW Σειρά 3 Coupe χρειάζεται επείγουσες και γενικευμένες επισκευές. Όχι λόγω ατυχήματος, αλλά λόγω μιας σκόπιμης πράξης βίας από το άτομο που πολλοί από εμάς δεν θα περίμεναν να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο. Αν και η καρδιά του βρισκόταν στη σωστή θέση, ένας πατέρας αποφάσισε να κάνει ζημιά στο αυτοκίνητο του γιου του για να τον εμποδίσει να το οδηγήσει μεθυσμένος.

Επειδή δεν μπορούσε να πείσει τον μεθυσμένο γιο του να του δώσει τα κλειδιά, ο πατέρας αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Πως; Κάνοντας σκόπιμη ζημιά στο πολυτελές σπορ κουπέ, χρησιμοποιώντας μια αξίνα για να σπάσει τα παράθυρα καθώς και να χτυπήσει το σώμα του αυτοκινήτου και τους τροχούς. Εκ των υστέρων, θα υποστήριζε κανείς ότι θα ήταν λιγότερο δαπανηρό να ξεφουσκώσει απλά τα ελαστικά χωρίς να βλάψει πραγματικά την BMW.

Το περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στη βόρεια Ισπανία στις αρχές του μήνα όταν περαστικοί ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές στο Logroño (πρωτεύουσα της επαρχίας La Rioja) για την πράξη βανδαλισμού. Κατά την άφιξη, η αστυνομία είδε ένα SUV να φεύγει από τη σκηνή. Λίγο αργότερα, άλλο αυτοκίνητο της αστυνομίας έκανε έλεγχο στο συγκεκριμένο όχημα και αναγνώρισε τα δύο άτομα που βρίσκονταν μέσα. Ο πατέρας ήταν στο τιμόνι ενώ ο μεθυσμένος 32χρονος γιος του στη θέση του συνοδηγού.

Ο πατέρας συνέχισε εξηγώντας τι συνέβη, παραδεχόμενος ότι τσακώθηκε με τον γιο του. Αφού δεν κατάφερε να αφαιρέσει τα κλειδιά του, χρησιμοποίησε μια αξίνα για να καταστρέψει το αυτοκίνητο. Το E92 ήταν το τελευταίο Coupe της Σειρά 3 που κατασκεύασε η BMW πριν από τη μετάβαση του μοντέλου στη σειρά 4 το 2013.

Ας ελπίσουμε ότι ο γιος έμαθε το μάθημά του, παρόλο που οι μέθοδοι του πατέρα του ήταν λίγο ανορθόδοξοι. Αν και δεν αναφέρεται στο άρθρο που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του Logroño, στον πατέρα πιθανότατα επιβλήθηκε πρόστιμο για τις πράξεις του βανδαλισμού. Βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο, η ιστορία έχει αίσιο τέλος, καθώς η οδήγηση ενός πισωκίνητου αυτοκινήτου υπό την επήρεια αλκοόλ θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες, πολύ πέρα από μερικά σπασμένα τζάμια και βαθουλώματα στο αμάξωμα.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023, 12:30

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *