Προϋπολογισμός 2021: Η λεπτομέρεια που τράβηξε τα βλέμματα της Ολομέλειας (pics)

Πολιτική

Μία ελληνική σημαία κοσμεί το κουτάκι με τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021, τον οποίο κατέθεσε στην Βουλή την Παρασκευή (20/11) ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Η μικρή αυτή λεπτομέρεια τράβηξε τα βλέμματα της Ολομέλειας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας σχολίασε το κουτάκι με τον ψηφιακό προϋπολογισμό του 2021 που έφερε την ελληνική σημαία. «Αυτός, είναι ο προϋπολογισμός, τεχνολογικά παρουσιασμένος και σημαιοφόρος προϋπολογισμός, ίσως λόγω και της επετείου των 200 ετών από το 1821σε σχέση με το 2021» είπε χαρακτηριστικά. 

Δείτε φωτογραφίες:

Η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021 θα διεξαχθεί στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων σε τέσσερις συνεχείς συνεδριάσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν πρωί και απόγευμα την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, ενώ την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ανάγνωσή του.

Η συζήτηση στην Ολομέλεια, ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, σύμφωνα με το άρθρο 123 παρ. 1 του ΚτΒ  και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου του 2020 με την ψήφιση του.

To άρθρο Προϋπολογισμός 2021: Η λεπτομέρεια που τράβηξε τα βλέμματα της Ολομέλειας (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *