Περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στην ελληνική κοινότητα της Νέας Υόρκης

Πολιτική

Σήμερα το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νέας Υόρκης, στο «Κεφαλλονίτικο Σπίτι» στην Αστόρια

Την ελληνική κοινότητα στη Νέα Υόρκη επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξανγήθηκε στο σχολείο της ελληνικής ομογένειας όπου συνομίλησε με μαθητές και γονείς, ενώ σε συνάντηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ΗΠΑ ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για την ανάγκη «μίας επανασύνδεση με την πατρίδα μας».

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στο Στέφανο Κασσελάκη, τα μέλη της ελληνικής κοινότητας στη Νέα Υόρκη, κατά τη χθεσινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο σχολείο και τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, καθώς και στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου της ελληνικής ομογένειας και συνομίλησε με μαθητές και γονείς, ενώ συνάντηση είχε και με τους ιερείς των ελληνορθόδοξων ναών της Νέας Υόρκης.

«Να αλλάξεις την Ελλάδα!», ήταν η προτροπή που του απηύθυνε μια γυναίκα, μέλος της ελληνικής ομογένειας, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απαντά «θα προσπαθήσουμε».

Για την ανάγκη «μίας επανασύνδεσης με την πατρίδα μας», έκανε λόγο το βράδυ της Παρασκευής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρευρισκόμενος σε συνάντηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ΗΠΑ, στο εστιατόριο «Terroir Tribeca», στην οποία συνομίλησε με μέλη και φίλους του κόμματος.

Σήμερα στις 5 μ.μ. με 7 μ.μ. (τοπική ώρα), ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νέας Υόρκης, στο «Κεφαλλονίτικο Σπίτι» στην Αστόρια».Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *