«Περιμένουμε αντίστοιχες έρευνες για τα 11 ατυχήματα του 2020 – 2023» διαμηνύει στον Ντογιάκο ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται στον Ισίδωρο Ντογιάκο, εκφράζοντας την ελπίδα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να «διατάξει αντίστοιχες έρευνες για τα 11 σιδηροδρομικά ατυχήματα από το 2020 έως το 2023». 

Σε ανακοίνωσή του προς τον Ισίδωρο Ντογιάκο ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υπογραμμίζει ότι «οι έρευνες της Δικαιοσύνης πρέπει να ρίξουν φως στην αλήθεια που αναζητούν αυτή τη στιγμή τα θύματα, οι οικογένειές τους και η ελληνική κοινωνία».

Η αξιωματική αντιπολίτευση αφού επισημαίνει ότι «ο κ. Ντογιάκος διέταξε έρευνα για το δυστύχημα του 2017 στο Άδενδρο», τονίζει ότι «ασφαλώς και να γίνει», στη συνέχεια προσθέτει ότι:

«Ελπίζουμε να επιδείξει (σ.σ. ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου) την ίδια επιμέλεια και να διατάξει αντίστοιχες έρευνες και για τα 11 σιδηροδρομικά ατυχήματα από το 2020 έως το 2023».

Ταυτόχρονα, ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται «γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει μεριμνήσει προκειμένου να γίνουν επιτόπιες έρευνες στα γραφεία στην Αθήνα του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και της εταιρίας Hellenic Train προκειμένου να κατασχεθεί κάθε έγγραφο, αλληλογραφία, εξώδικο, ηχογραφημένες συνομιλίες και κάθε στοιχείο που είναι κρίσιμο για την αποκάλυψη της αλήθειας». «Τώρα, όχι 6 χρόνια μετά», σχολιάζει καταληκτικά η Κουμουνδούρου.

To άρθρο «Περιμένουμε αντίστοιχες έρευνες για τα 11 ατυχήματα του 2020 – 2023» διαμηνύει στον Ντογιάκο ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *