ΠΑΣ Γιάννινα: «Τη λάσπη σας την ξεπλένουμε στη λίμνη»

Αθλητικά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χρέη και οικονομικά προβλήματα στην ομάδα, τα οποία και επηρεάζουν την ίδια την ύπαρξη της ομάδας.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” αποφάσισε να πάρει επίσημα θέση για όσα γράφονται και στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για “λάσπη” και σκοπιμότητες, διαψεύδοντας παράλληλα τα σενάρια για μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα

Τη λάσπη σας την ξεπλένουμε στη λίμνη…

Πάλι τα ίδια! Ενοχλεί η ύπαρξη του ΠΑΣ στην Superleague1 και χαλάει τα σχέδια ορισμένων και αρχίζουν τα γνωστά δημοσιεύματα και τα παιχνίδια εντυπώσεων για να εξυπηρετήσουν δικές τους σκοπιμότητες!

Φεύγει ο ένας αρχηγός, χρωστάει ο Πρόεδρος, άλλος έρχεται, άλλος φεύγει, μας αγοράζουν και μας πουλάνε.
 Στους ψιθυριστές δεν απαντάμε. Στον κόσμο μας και στους ποδοσφαιριστές μας μιλάμε. Εμείς δεν φοβόμαστε, δεν υπεκφεύγουμε, δεν λιποψυχάμε. Κι ας δούμε αν μπορούν να παίξουν στη λάσπη που οι ίδιοι ρίχνουν.

Το παιχνίδι θα το παίξουμε στους Ζωσιμάδες και όπου αλλού χρειαστεί, αλλά πάντα μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου, βρέξει – χιονίσει.

Και όσον αφορά αυτούς που “μετράνε” τα δήθεν χρέη μας και μας μεταβιβάζουν τις μετοχές, το μόνο που δηλώνουμε είναι ότι εκτός του ότι θα μιλήσουν με τη δικηγόρο μας, θα πρέπει να κοιτούν τα δικά τους προβλήματα και να ασχολούνται με το πόσα και που χρωστάνε οι ίδιοι.

To άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα: «Τη λάσπη σας την ξεπλένουμε στη λίμνη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *