Παπανικολάου μετά το Γερμανία – Ελλάδα: «Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων στο πιο σημαντικό παιχνίδι»

Αθλητικά

Ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στους 107 πόντους που δέχθηκε η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ από τη Γερμανία, τονίζοντας ότι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο πιο σημαντικό παιχνίδι του Eurobasket 2022.

Ο αρχηγός της Εθνικής δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Οι 107 πόντοι είναι πάρα πολλοί. Από την αρχή του παιχνιδιού επιτρέψαμε στη Γερμανία να παίξει άνετα και αυτό τους δημιούργησε αυτοπεποίθηση και ήταν δύσκολο να το αλλάξουμε. Στο ημίχρονο είπαμε ότι έπρεπε να βγούμε δυνατά για να σπάσουμε το ρυθμό τους, αλλά δεν εμφανιστήκαμε έτοιμοι στις περιστάσεις και γι αυτό ήρθαν τα υψηλά ποσοστά.

Αναλύσεις και υπεραναλύσεις μπορούν να γίνουν πολλές. Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και το κάναμε στο πιο σημαντικό παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι αποκοιμηθήκαμε. Αφήσαμε να νιώσουν άνετα στο παρκέ και να πάρουν αυτοπεποίθηση.

Κάθε αποκλεισμός είναι οδυνηρός. Δεν νομίζω ότι το ταξίδι αυτής της ομάδας τελείωσε. Είναι ένα ταξίδι με διάρκεια. Δεν ήρθε το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι έχουμε βάλει τις βάσεις για τα επόμενα καλοκαίρια και ευελπιστώ όλοι να έρθουν με την ίδια δίψα και να δώσουμε ό,τι μπορούμε».

To άρθρο Παπανικολάου μετά το Γερμανία – Ελλάδα: «Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων στο πιο σημαντικό παιχνίδι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.