ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν συμμετέχουμε λόγω πένθους σε εκδηλώσεις, σε θέματα ασφάλειας είμαστε παρόντες»

Επιστήμη & Τεχνολογία

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ξεκαθάρισε πως δεν συμμετέχει σε εκδηλώσεις που έχουν χαρακτήρα δημοσίων σχέσεων, ωστόσο είναι παρούσα σε θέματα ασφάλειας.

Με την επίσημη  αυτή τοποθέτησή της η «Ένωση» απάντησε σστα σενάρια ποτυ ανέφεραν ότιδεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι με την διοίκηση της Ντιναμό  Ζάγκρεμπ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα μπει στην διαδικασία να συμμετέχει σε θέματα που αφορούν άλλα πράγματα εκτός τα μέτρα ασφαλείας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τους Κροάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Εμείς δεν συμμετέχουμε λόγω πένθους σε εκδηλώσεις που έχουν χαρακτήρα δημοσίων σχέσεων. Σε οτιδήποτε αφορά θέματα ασφάλειας φυσικά και είμαστε παρόντες, όπως έγινε νωρίτερα στο Μάκσιμιρ στο περιθώριο της προπόνησης της ΑΕΚ, με παρουσία και της UEFA. Η μία από τις προβλεπόμενες συσκέψεις ασφαλείας, η άλλη είναι αύριο το πρωί. Και σε οτιδήποτε αφορά οργανωτικά φυσικά δεν αρνούμαστε επικοινωνία.

Αποχωρήσαμε από την σύσκεψη ανήμερα της δολοφονίας για προφανείς λόγους. Πώς είναι δυνατό να βρισκόμαστε στο γήπεδο τους, να συμμετέχουμε στις συσκέψεις και να κατηγορούμαστε ότι είμαστε εξαφανισμένοι;

Φυσικά αντίστοιχα άτοπες και αβάσιμες είναι και οι αιτιάσεις του προέδρου της Κροατικής Ομοσπονδίας. Αναφέρει πράγματα που δεν συμβαίνουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *