Ο πιο άτυχος υποψήφιος ιδιοκτήτης Ferrari

Auto


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, 10:30

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο Tarek Salah ταξίδεψε από το Los Angeles στην Καλιφόρνια για να κάνει test drive και να ελέγξει μηχανικά μία μεταχειρισμένη Ferrari F355 που σκόπευε να αγοράσει. Ο ίδιος φαίνεται να λέει στην αρχή του βίντεο πως ήταν το όνειρο του από μικρό παιδί να κάνει δικό του αυτό το αυτοκίνητο, όμως τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα περίμενε κανείς.

Ενώ ο Salah καθόταν στη θέση του συνοδηγού και ενώ το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς το συνεργείο για έναν τελικό έλεγχο πριν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, ξαφνικά έντονος καπνός άρχισε να τυλίγει το αυτοκίνητο και περαστικοί οδηγοί τους έκαναν σινιάλο να σταματήσουν καθώς έβλεπαν φλόγες.

Το αυτοκίνητο είναι του 1999 και σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης την συντηρούσε ευλαβικά, και είχε μεριμνήσει να ελέγξει το αυτοκίνητο όταν είχε γίνει ανάκληση για πιθανή διαρροή καυσίμου.

 

 

Φαίνεται όμως πως μέσα σε μία στιγμή όλα διαλύθηκαν με το αυτοκίνητο τελικά να γίνεται στάχτη στον αυτοκινητόδρομο, θυμίζοντας μας, πόσο γρήγορα μπορεί να συμβεί το κακό, ακόμα και σε ένα αυτοκίνητο που φαίνεται να έχει ένα άκρως ενημερωμένο ιστορικό service.

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, 10:30

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.