Ο Κέβιν Κόστνερ εξερευνά την προέλευση του «Yellowstone» με μια σειρά ντοκιμαντέρ

Ελλάδα

Ο Κέβιν Κόστνερ έρχεται με νέο ρόλο που αφορά το «Yellowstone». Αυτή τη φορά, όχι ως ηθοποιός αλλά ως εξερευνητής του εθνικό πάρκο της Μοντάνα σε μια σειρά ντοκιμαντέρ.

Με τη συμπλήρωση 150 χρόνων από τη δημιουργία του Εθνικού Πάρκου Yellowstone, ο Κέβιν Κόστνερ εξερευνά την ομορφιά, την άγρια ζωή και την προέλευση του πάρκου μέσα από τη νέα του σειρά ντοκιμαντέρ για το Fox Nation με τίτλο «Yellowstone One-Fifty», την οποία εμπνεύστηκε, όπως λέει, αφού έμαθε πώς έγινε το πάρκο το 1872.

«Θεωρούμε πολλά ως δεδομένα, αλλά επειδή οι άνθρωποι ρίσκαραν πολύ, όλοι έχουμε πλέον πιο πλούσιες ζωές», λέει ο Κόστνερ, στο αμερικανικό περιοδικό People.

Ο Κόστνερ ακολουθεί τα βήματα του Αμερικανού γεωλόγου Φέρντιναντ, Βαντεβίρ Χέιντεν, του οποίου η αποστολή του 1871 είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του Yellowstone, του πρώτου εθνικού πάρκου στον κόσμο.

«Αυτή ήταν μια εποχή στην Αμερική που το μόνο που ένοιαζε τους ανθρώπους ήταν τι μπορούσαν να βγάλουν από τη γη, τι μπορούσαν να βγάλουν από αυτήν», εξηγεί ο Κόστνερ στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ. «Αλλά αυτοί οι πρωτοπόροι, βρήκαν μια εντελώς νέα ιδέα, έναν νέο τρόπο να δώσουν αξία στη γη. Θέλω να δω τι είδαν. Θέλω να δω τι τους άλλαξε».

To άρθρο Ο Κέβιν Κόστνερ εξερευνά την προέλευση του «Yellowstone» με μια σειρά ντοκιμαντέρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *