Ο Δρίτσας καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να «θέσει ευτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ και να ιδρύσει νέο κόμμα»

Πολιτική

Ο Θοδωρής Δρίτσας πήρε θέση στον «εμφύλιο» που μαίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ και ζητά από τον Στέφανο Κασσελάκη να… αποχωρήσει και να φιάξει δικό του κόμμα!

Ο Δρίτσας απαντά με αυτό τον τρόπο στην χθεσινή ανάρτηση Κασσελάκη στην οποία λέει πως οι Φίλης, Σκουρλέτης και Βίτσας έθεσαν εαυτόν εκτός κόμματος και του ζητά να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ για να λυθεί το αδιέξοδο που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

Συγκεκριμένα αναφέρει «δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη δημοκρατική διέξοδο στο διαγραφόμενο αδιέξοδο, από το να συνειδητοποιήσει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης το κακό που ήδη έχει κάνει με τις επιλογές του και τα προσωπικά σχέδιά του και να πάρει τη γενναία απόφαση να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και να ιδρύσει ένα νέο κόμμα, όπως το θέλει. Να αφήσει δηλαδή ελεύθερο το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό του κόμματός μας να αναζητήσει ενωτικές διεξόδους μέσα από διαφωνίες, όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει δεκαετίες τώρα. ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!…»

To άρθρο Ο Δρίτσας καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να «θέσει ευτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ και να ιδρύσει νέο κόμμα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *