Ο Γιώργος Κιμούλης μηνύει ηθοποιούς και γιατρούς για ψευδομαρτυρία και ψευδείς βεβαιώσεις

Ελλάδα

Κατά όσων έχουν μιλήσει εναντίον του στρέφεται ο Γιώργος Κιμούλης, με αφορμή τη διαγραφή του από το ΣΕΗ. Ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος μίλησε για τις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί.

Ο Γιώργος Κιμούλης δεν έχει καμία σχέση με όλους τους άλλους, οι οποίοι έχουν αναφερθεί για όποια εγκλήματα έχουν κατηγορηθεί, τόνισε ο Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (18.07.2022) στην εκπομπή Alpha τώρα.

«Η αγωγή κυρίως είναι για τη διαγραφή του κυρίου Κιμούλη από το ΣΕΗ. Κι επειδή αυτή είναι εντελώς παράνομη, την προσβάλαμε και θα δικάσουμε την αγωγή ενώπιων του αρμόδιου πρωτοδικείου, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η τάξη.», σημείωσε ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ο Βασίλης Καπερνάρος ανέφερε στη συνέχεια: «Έχουν έρθει πρόσφατα κάποιοι όψιμοι μάρτυρες, η άποψη των οποίων στηρίζεται σε ψέματα. Και όσοι εκ των 20 περίπου μαρτύρων, των οψίμων επαναλαμβάνω, κατέθεσαν εναντίον του Κιμούλη και διαπιστώσαμε ότι αυτοί είναι δολίως ενεργούντες, καταθέσαμε μηνύσεις. Έχουμε καταθέσει και εναντίον δύο γιατρών για ψευδείς βεβαιώσεις.

Οι περισσότεροι είναι ηθοποιοί. Αυτοί οι ηθοποιοί κατέθεσαν για τη δίκη, ως μάρτυρες, οι οποίοι υποτίθεται πως γνώριζαν κάποια πράγματα. Όχι για όλους. Για όσους κρίναμε ότι δεν είναι ψευδομάρτυρες, οπωσδήποτε δεν στραφήκαμε εναντίον τους. Θα κριθούν αυτοί από το δικαστήριο. Φυσικά και έχουμε στοιχεία. Αν δεν είχαμε στοιχεία, δεν θα κάναμε μηνύσεις».

 

To άρθρο Ο Γιώργος Κιμούλης μηνύει ηθοποιούς και γιατρούς για ψευδομαρτυρία και ψευδείς βεβαιώσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.