Ολιστική αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη στο Ιατρικό Ψυχικού

Υγεία

Οι νέες επαναστατικές θεραπευτικές μέθοδοι για την ολιστική αντιμετώπιση της Καλοήθους Υπερπλασίας του Προστάτη (ΚΥΠ) Rezum και HoLEP, εφαρμόζονται πλέον και στο Ιατρικό Ψυχικού, από τον Δρ. Ανδρέα Ανδρέου, Χειρουργό Ουρολόγο, Διευθυντή της Β’ Ουρολογικής Κλινικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης και την ομάδα του.

Η πρώτη σειρά των περιστατικών έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία από τον Δρ. Ανδρέα Ανδρέου, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο, και το Ιατρικό Ψυχικού, ως την κλινική η οποία μπορεί πλέον να προσφέρει ένα πλήρες φάσμα θεραπειών αιχμής και ολοκληρωμένης θεραπευτικής προσέγγισης για τις παθήσεις της ΚΥΠ.

Οι επεμβάσεις αντιμετώπισης των συγκεκριμένων παθήσεων απαιτούν υψηλό βαθμό εξειδίκευσης από τη χειρουργική ομάδα και καθημερινή ενημέρωση για νέες τεχνολογίες και υλικά. Κυρίως, όμως, απαιτούν συνεχείς επενδύσεις σε βιοϊατρικό εξοπλισμό, όπως αυτές πραγματοποιούνται στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Πραγματοποιούνται, δε με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο και χωρίς να γίνει τομή, είναι απόλυτα ασφαλείς και εξασφαλίζουν στον πάσχοντα σειρά ωφελημάτων. Μεταξύ άλλων, λιγότερη ώρα στο χειρουργείο, μικρότερη παραμονή στο νοσοκομείο, απόλυτα αισθητικά αποτελέσματα, άμεση επαναφορά στις καθημερινές συνήθειες, κυρίως, όμως, τη μόνιμη λύση στην αντιμετώπιση της πάθησης. Η ομάδα μας, τόσο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, όσο και στο Ιατρικό Ψυχικού, διαθέτει πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας, αλλά και την επάρκεια και την εμπειρία στην αντιμετώπιση δύσκολων και σύμπλοκων περιστατικών.

Τεχνική Rezum

Το Rezum είναι μια πραγματικά καινοτόμα τεχνική, η οποία αξιοποιεί τη φυσική ενέργεια που αποθηκεύεται σε λίγες σταγόνες νερού, για να συρρικνώσει τον διογκωμένο προστάτη. Επιτρέπει στον ασθενή να επανέλθει στην καθημερινότητά του σε διάστημα μόλις λίγων ημερών, χωρίς τομές, χωρίς γενική αναισθησία και χωρίς απώλειες στις λειτουργίες της στύσης και της εκσπερμάτισης.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.grΠηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *