Οι επενδυτές Ethereum εγκαταλείπουν το ETH για να επενδύσουν σε αυτό το νέο κρυπτονόμισμα

Οικονομία

Στις μέρες μας τα πιο μεγάλα κρυπτονομίσματα δέχονται πιέσεις. Η τιμή του Ethereum έχει υποχωρήσει απότομα τους τελευταίους μήνες και πολλοί επενδυτές αναζητούν εναλλακτικές λύσεις.

Η τάση της αγοράς δείχνει ότι οι επενδυτές στρέφονται στα εναλλακτικά που ξεχωρίζουν για τις συμφέρουσες τιμές και την ευελιξία τους. Ένα νέο κρυπτονόμισμα που κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα είναι το Wall.

Οι επενδυτές Ethereum εγκαταλείπουν το ETH

Η αποχώρηση των επενδυτών από το ETH είναι μια σημαντική εξέλιξη για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Τον τελευταίο καιρό, παρατηρείται μια τάση των επενδυτών του Ethereum να εγκαταλείπουν το ETH για να επενδύσουν σε άλλα κρυπτονομίσματα. Αυτό οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως η αυξανόμενη μεταβλητότητα της αγοράς, η επερχόμενη μετάβαση του Ethereum στο Proof-of-Stake και η εμφάνιση νέων, ανταγωνιστικών κρυπτονομισμάτων.

Η τιμή του ETH έχει μειωθεί περίπου 70% από το υψηλό όλων των εποχών και πολλοί επενδυτές πιστεύουν ότι το κρυπτονόμισμα έχει κορυφωθεί. Οι επενδυτές εγκαταλείπουν το ETH σε αυξανόμενο ρυθμό, καθώς αναζητούν πιο κερδοφόρες επενδύσεις σε νέα κρυπτονομίσματα που είναι πιο ευέλικτα και προσαρμόσιμα.

Wall street memes

Το νέο κρυπτονόμισμα, το όποιο προτιμούν πολλοί επενδυτές έναντι του Ethereum, είναι το Wall . Πρόκειται για ένα meme κρυπτονόμισμα που δημιουργήθηκε από μια μακροχρόνια κοινότητα με δυναμική δράση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Wall συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι ένα πολύ πιο ευέλικτο κρυπτονόμισμα από το ETH. Επιπλέον, διαθέτει μια πολύ ενεργή και αφοσιωμένη κοινότητα που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ακόμα και του πιο ισχυρού ανθρώπου του πλανήτη, του Elon Musk.

Το Wall βασίζεται στο blockchain του Ethereum και ανταμείβει τους κατόχους του WSM για το staking των κρυπτονομισμάτων τους. Κυκλοφορεί σύντομα σε πολλαπλά ανταλλακτήρια επιπέδου 1 και δείχνει μια ανοδική τάση με μεγάλες προοπτικές.

Γιατί τα Wall street Memes μπορούν να ανέβουν x10 μόλις κυκλοφορήσουν

Τα Wall είναι ένα από τα λίγα κρυπτονόμισματα που είναι σίγουρο ότι θα ανέβει x10 με την κυκλοφορία του στα ανταλλακτήρια.

Ένας από τους λόγους που το Wall έχει δημιουργήσει τέτοια αναστάτωση είναι η ανακοίνωση ότι θα εκτοξευθεί σε πολλαπλά κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Άλλη μία μεγάλη είδηση είναι ο μηχανισμός πονταρίσματος (Staking) που αποφέρει παθητικά κέρδη σε όλους του επενδυτές του $WSM, ακόμα πριν την επίσημη κυκλοφορία του στα ανταλλακτήρια.

Το κρυπτονόμισμα $ έχει ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια δολάρια εδώ και καιρό και οι επενδύσεις όλο και μεγαλώνουν. Η μεγάλη κοινότητά του, επίσης, βοηθά στην προώθηση και στην αύξηση της δημοτικότητάς του. Σε όλα αυτά προσθέστε και τις φήμες ότι ο Elon Musk έχει επενδύσει στο Wall Street Memes, που ανεβάζουν το ενδιαφέρον στα ύψη. Τα Wall Street Memes έχουν τη δυνατότητα να εκτοξευθούν σύντομα, γι’ αυτό η καλύτερη στιγμή για επένδυση είναι τώρα.Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *