Οικονόμου: Ο πρωθυπουργός εγγυήθηκε διαφάνεια στην έρευνα και την ανάδειξη των ευθυνών

Πολιτική

Στην Πόπη Τσαπανίδου απάντησε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός ανέλαβε την ευθύνη που αναλογεί στην κυβέρνηση για την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών και ότι αναλαμβάνει άμεσα πρωτοβουλίες ώστε να μη ζήσουμε ξανά τέτοια τραγωδία.

«Ο πρωθυπουργός ανέλαβε την ευθύνη που αναλογεί στην κυβέρνηση για την τραγωδία των Τεμπών. Ζήτησε συγνώμη τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του πολιτικού συστήματος, κυβερνήσεων και διοικήσεων που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα έργο που έπρεπε να είχε τελειώσει από το 2016. Γιατί αν το έργο είχε ολοκληρωθεί, το δυστύχημα θα μπορούσε να είχε αποτραπεί. Ταυτόχρονα εγγυήθηκε διαφάνεια στην έρευνα, την ανάδειξη των ευθυνών και τον καταλογισμό των συνεπειών. Ενώ αναλαμβάνει άμεσα πρωτοβουλίες ώστε να μη ζήσουμε ξανά τέτοια τραγωδία», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου για όσα ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου.

Επισημαίνει ότι η μόνιμη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο αυτό είναι ότι τα τρένα στην Ελλάδα λειτουργούσαν τέλεια επί των ημερών του και τα διέλυσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. «Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους», υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

To άρθρο Οικονόμου: Ο πρωθυπουργός εγγυήθηκε διαφάνεια στην έρευνα και την ανάδειξη των ευθυνών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *