Οικονόμου: Ο Πολάκης επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο πρωθυπουργός – Ο Τσίπρας υιοθετεί τον τραμπισμό αλά γκρέκα

Πολιτική

«Ο πρωθυπουργός περιέγραψε σήμερα, δίνοντας χαρακτηριστικά παραδείγματα, την απρέπεια και την ευτέλεια με τις οποίες έχει επιλέξει να πολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι αντιλαμβάνονται τους κινδύνους που εγκυμονούνται και τα αποτελέσματα που προκαλεί η τοξικότητα, η μισαλλοδοξία και ο φανατισμός», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Και επισημαίνει ο κ. Οικονόμου: «Ο κ.Τσίπρας είχε σήμερα την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του ζητήματος στη Βουλή, να αποδοκιμάσει αυτές τις πρακτικές και να αντιπαρατεθεί πολιτικά με τον “τραμπισμό αλά γκρέκα”. Δεν το έπραξε, υιοθετώντας τον διά της σιωπής του. Αμέσως μετά, διά της ανάρτησης του κ. Πολάκη, επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας όσα είπε ο πρωθυπουργός. Φαίνεται πως ο κατήφορος είναι ο μόνος δρόμος που θέλει να βαδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και θα τον βαδίσει όλον μόνος του, έως ότου φτάσει στην πλήρη απαξίωση».

 

To άρθρο Οικονόμου: Ο Πολάκης επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο πρωθυπουργός – Ο Τσίπρας υιοθετεί τον τραμπισμό αλά γκρέκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.