Ξύδι από κόκκινο κρασί: Τα οφέλη του για την υγεία και τη σιλουέτα σας (εικόνες)

Υγεία

Η φυσιολογική κατάληξη ενός κρασιού που δεν καταναλώνεται, είναι να γίνει ξύδι. Οι παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτό είναι ο αέρας, η θερμοκρασία και η μαγιά του ξυδιού.

Η περιεκτικότητα του ξυδιού σε οξικό οξύ βοηθά στη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και ωφελεί την καρδιά, ενώ τα αντιοξειδωτικά του προστατεύουν την επιδερμίδα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *