Ξεσπά ο Σπύρος Μπιμπίλας για τους συναδέλφους που «προσπαθούν να ξεπλύνουν το βάρος των καταγγελιών»

Ελλάδα

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας βρίσκεται από την αρχή δίπλα στα θύματα του ελληνικού κινήματος «MeToo». Με αφορμή κάποιες συνεντεύξεις γνωστών ηθοποιών για τις καταγγελίες, ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να πάρει θέση, μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας «ξέσπασε» μέσα από αυτή την ανάρτηση, για όσους προσπαθούν να «ξεπλύνουν» το βάρος των καταγγελιών που έχουν γίνει εις βάρος κάποιων ηθοποιών και συναδέλφων τους.

Όπως έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Μέσα στον ορυμαγδό της σαπίλας που βγαίνει κάθε τόσο και κάνει τη ζωή μας όλο και πιο δύσκολη, υπάρχουν συνάδελφοι μας – γνωστοί ή λιγότερο γνωστοί δεν έχει σημασία-  αξιόλογοι όμως καθ’ όλα τα άλλα, οι οποίοι με τη στάση τους, τις δηλώσεις τους, η ακόμα και με την σιωπή τους, προσπαθούν να ξεπλύνουν το βάρος των καταγγελιών που έχουν γίνει εις βάρος άλλων συναδέλφων μας, τονίζοντας ότι αφού σε αυτούς δεν Συνέβη κάτι, αυτό σημαίνει ότι οι καταγγελλόμενοι δεν είναι παρά άριστοι άνθρωποι!

Δηλαδή αν δεν συνέβη σε αυτούς, δεν συνέβη σε κανέναν άλλον; Το αναρωτήθηκαν; Άραγε αυτοί δεν άκουσαν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, δεν είδαν κάτι, δεν έπεσε στην αντίληψή τους το παραμικρό στις δουλειές που βρέθηκαν; Άραγε δεν έχουν να πουν και ένα καλό λόγο για αυτούς που τόλμησαν να καταγγείλουν τα όσα δεινά τους συνέβησαν όλα αυτά τα χρόνια (όχι δημόσια, αλλά στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα ή στην εισαγγελία), με σκοπό να διορθωθεί η κατάσταση στο χώρο μας και να διορθωθεί εν γένει η κοινωνία; Όλη αυτή η κατάσταση προβληματίζει πολλούς από εμάς!».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

To άρθρο Ξεσπά ο Σπύρος Μπιμπίλας για τους συναδέλφους που «προσπαθούν να ξεπλύνουν το βάρος των καταγγελιών» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *