Ξεκίνησε τη λειτουργία της η πρότυπη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής,ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις

Υγεία


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022, 11:54

Ο μεγαλύτερος όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, o Όμιλος HellenicHealthcareGroup, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της μεγαλύτερης και πλέον σύγχρονης Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα, ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, δίνοντας ελπίδα σε χιλιάδες υπογόνιμα ζευγάρια.

Η Μονάδα αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυσηπου έγινε την τελευταία δεκαετίασε Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη χώρα μαςαπό τον Όμιλο HHGκαι αναμένεται να αλλάξει το τοπίο στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και να καταστεί σημείο αναφοράς για θεραπείες γονιμότηταςσε πανελλαδικό -και όχι μόνο- επίπεδο.

Με σύμμαχο την επιστήμη και την τεχνολογία, η Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, πρωτοπορεί, διαθέτοντας το πλέον προηγμένο εμβρυολογικό εργαστήριο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, όπου εφαρμόζονται οι πιο καινοτόμες και εξειδικευμένες μέθοδοιεξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ως η πλέον σύγχρονη και καλύτερα εξοπλισμένη Μονάδα δεν θα μπορούσε να μην υιοθετεί κάθε νέα τεχνολογία προς όφελος του ασθενή.Οι άρτια εξειδικευμένοι και με πολυετή εμπειρία εμβρυολόγοι της Μονάδας, έχουν στη διάθεσή τους υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όπως μεταξύ άλλων, συστήματα time-lapse με καινοτόμουςεπωαστές νέας τεχνολογίας με ενσωματωμένες δυνατότητες συνεχούς (24ης) παρακολούθησης εμβρύων, σύστημα εξαερισμού LifeAire IVF -μοναδικό στην Ελλάδα- που βελτιώνει έως και 14.9% τα ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης, σύστημα ιχνηλάτησης και ταυτοποίησης RIWitness, σύστημα παρακολούθησης των συνθηκών του εργαστηρίου Log and guard, το πρωτοποριακό Σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης IVFVision.ai, και τράπεζα κατάψυξης.

Η Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, υποστηρίζεταιαπό μια κορυφαία ομάδα καταξιωμένων ειδικών, ιατρών εξειδικευμένων στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγήκαι εμβρυολόγων, που έχουν εκπαιδευτεί στα καλύτερα κέντρα παγκοσμίως και διαθέτουν τημεγαλύτερη εμπειρία στον τομέα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στηχώρα μας, έχοντας βοηθήσει μέχρι σήμερα να έρθουν στον κόσμο περισσότερα από 70.000 μωρά.

Η Μονάδα, βρίσκεται πλησίον των μεγαλύτερων νοσοκομείων της χώρας, ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, και είναι σε διαρκή ανοιχτή επικοινωνία με τα νοσοκομεία του Ομίλου HHG, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση προς τους ασθενείς.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Μονάδας ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, αποτελούν ένα μοναδικό περιβάλλον, υψηλής αισθητικής,που φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου «Soulis and Berlic Architects», με τον Σπύρο Σούλη και την ομάδα του να έχουν επιμεληθεί όλο τοσχεδιασμό και το interior design μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρειατων εγκαταστάσεων της νέας Μονάδας.

Οι χώροι της Μονάδας ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις σχεδιάστηκαν με στόχο να ικανοποιούν απόλυτα τις μοναδικές ανάγκες και τις προσδοκίες των επισκεπτών της για μια ευχάριστη και stress-free εμπειρία. Ο υπερσύγχρονος σχεδιασμός της αποπνέει υπεροχή, πολυτέλεια και ασφάλεια, με έμφαση στην ολική αρμονία& την άνεση για τον κάθε επισκέπτη.

Ο Πρόεδρος καιΔιευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Καρταπάνηςσε δηλώσεις του αναφέρει: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, καθώς η Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, αποτελεί μια σπουδαία επένδυση στην υγεία, για τους συνάνθρωπους μας που διαχρονικά μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των υπηρεσιών μας, την αξιοπιστία μας, την αποτελεσματικότητά, την τεχνογνωσία και τη φροντίδα που τους προσφέρουμε. Όταν εμπνευστήκαμε τη δημιουργία της Μονάδας, οραματιστήκαμε τις ανάγκες των ασθενών, που απαιτούν πια την αναβαθμισμένη φροντίδα που τους αξίζει.Σχεδιάσαμε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών, με εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα και κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό, που καθιστούν τη Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις “gold standard” στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και καθιερώνει την Ελλάδα, διεθνώς ως τον καταλληλότερο προορισμό Ιατρικού Τουρισμού για τις υπηρεσίες αυτές».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *