Νοσοκομείο Κορίνθου κατά Πολάκη: Αγανάκτηση για ποταπά ψεύδη

Υγεία

Το Νοσοκομείο Κορίνθου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στον Παύλο Πολάκη, τονίζοντας ότι διαψεύδει με αγανάκτηση όλα όσα υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε πως στο Νοσοκομείο Κορίνθου γιατροί και νοσηλευτές δεν παρέχουν στους ασθενείς ήδη προς χρήση και τους ζητούν να τα αγοράσουν οι ίδιοι.

Το Νοσοκομείο Κορίνθου με ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για ποταπά και τριτεύοντα ζητήματα, διαψεύδοντας με αγανάκτηση όσα υποστήριξε ο άλλοτε υφυπουργός Υγείας, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Κορίνθου:

Με ιδιαίτερη αγανάκτηση διαψεύδεται το περιεχόμενο της ανάρτησης του κ.Πολάκη στο διαδίκτυο, ότι ζητούνται από τους ασθενείς του Νοσοκομείου διάφορα είδη προς χρήση τους.

Τα αναφερόμενα είδη χρησιμοποιούνται προφανώς από τις αποκλειστικές νοσοκόμες που τους επιμελούνται και αφορούν εξυπηρέτηση των ασθενών από εκείνες.

Ουδέποτε ζητήθηκαν από προσωπικό του Νοσοκομείου μας τα είδη αυτά .

Το Νοσοκομείο διαθέτει πλήρη επάρκεια οικονομικών πόρων και έχει προμηθευτεί έγκαιρα αντίστοιχο υγειονομικό υλικό.

Αντιπαρερχόμαστε τους μειωτικούς για το Νοσοκομείο μας υπαινιγμούς και το μόνο που έχουμε να τονίσουμε είναι ότι η Μ.Ε.Θ. λειτουργεί από εικοσαετίας εκτός από έναν χρόνο περίπου το 2015 – 2016 και πλέον και ότι κατά την διάρκεια της πανδημίας οι κλίνες της αυξήθηκαν έως επτά (7) . Επιπλέον τονίζουμε ότι την τελευταία τετραετία λειτουργήσαμε έως εξήντα (60) κλίνες Covid, επαναλειτουργήσαμε την κλειστή παιδιατρική κλινική, αυξήσαμε πρόσφατα κατά 40% τις κλίνες της Ψυχιατρικής κλινικής και τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει και απογευματινή βάρδια στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού κ.α. που αποφεύγουμε να αναφέρουμε.

Ας μην ασχολούμαστε με ποταπά και τριτεύοντα αλλά ας αρκεστούμε στην προσπάθεια που προαναφέρουμε.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *