Ναύπλιο: Στην αντεπίθεση ο δήμαρχος που έριξε περιττώματα στον πολιτικό του αντίπαλο – Όρισε δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια

Πολιτική

O δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος που έχασε σήμερα τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον του ο πολιτικός του αντίπαλος Δημήτρης Ορφανός γιατί έριχνε σκουπίδια ακόμη και με περιττώματα στο σπίτι του συνυποψηφίου του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, περνά τώρα στην αντεπίθεση ορίζοντας δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια.

Με μία ανακοίνωση ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει:

«Με επισκέφθη ο απόλυτα επιτυχημένος δήμαρχος Ναύπλιου κ. Δημήτριος Κωστούρος μαζί με τον αντιδήμαρχο κύριο Λυκομήτρο και μου ανέθεσαν τη νομική αντιμετώπιση των όσων καταγγέλθηκαν από τον υποψήφιο δήμαρχο και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου εις βάρος του κυρίου δήμαρχου και τα οποία με μια έντιμη, ευθεία και ειλικρινή πολιτική στάση μού ζήτησε, αφού προηγουμένως εγώ του ανέλυσα ποιο είναι το νομικό καθεστώς, να διερευνήσω με τις δικές μου δυνατότητες τις συμπεριφορές τόσο του κου υποψήφιου δημάρχου και δυστυχώς και μέχρι σήμερα δικηγόρου του και επί δεκαετίες προσωπικού του φίλου, άλλα και τις συμπεριφορές των συνεργατών του κου υποψήφιου δημάρχου και να αποφανθώ εάν αυτές οι συμπεριφορές πληρούν την αντικειμενική υπόσταση εγκλημάτων και ιδίως του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφημίσεως αλλά και της διαπράξεως του αδικήματος της απιστίας δικηγόρου από τον κο υποψήφιο δήμαρχο και ακόμα και μέχρι τώρα δικηγόρο του κυρίου Κωστούρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. δήμαρχος μού έκανε γνωστό ότι προ ολίγων χρόνων, όταν ο υποψήφιος δήμαρχος ήταν νομικός σύμβουλος του δήμου και από δική του συμπεριφορά ευρέθησαν κατηγορούμενοι τόσο ο κ. δήμαρχος όσο και μέλη του ΔΣ Ναυπλίου, ο τότε δικηγόρος τους, εργατολόγος και τώρα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτρης Βερβεσός, τους συνέστησε να στραφούν ποινικά εναντίον του τώρα υποψήφιου δημάρχου και τώρα καταγγέλλοντα τον κύριο Κωστούρο για τη διάπραξη από αυτόν του αδικήματος της απιστίας, αλλά με προσωπική του απόφαση λόγω της αδελφικής σχέσεως, την οποία είχε με τον σημερινό πολίτικο αντίπαλό του δεν προέβη σε καμιά καταγγελία, η οποία θα έθετε σε κίνδυνο ακόμα και την επαγγελματική ύπαρξη του τότε δικηγόρου του δήμου, προσωπικού δικηγόρου του κου Κωστούρου και της οικογένειάς του αλλά τώρα πολιτικό του αντίπαλο».

Για την ενέργεια του κ. Κωστούρου να πετάει επί 22 ημέρες σκουπίδια με περιττώματα στο σπίτι του υποψήφιου δημάρχου διενεργείται ήδη πειθαρχική έρευνα από το Υπουργείο Εσωτερικών ενώ ο ίδιος είχε παραδεχτεί με μία ανάρτησή του στο facebook τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες.

Στα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία σήμερα και κέρδισε ο κ. Ορφανός ζητούσε να μην πλησιάζει ο νυν δήμαρχος την οικία του αλλά και να σταματήσει τις προκλητικές εναντίον του ενέργειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *