Ναταλία Δραγούμη: Οι άνδρες ήταν ένας τομέας στον οποίο «ξύπνησα» αρκετά μικρή

Ελλάδα

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, με τον οποίο είναι μαζί 22 χρόνια και τον θέλει ακόμα.

«Όταν έχω άγχος θέλω κοντά μου τον άντρα μου. Δεν έχουμε φτάσει ποτέ κοντά στον χωρισμό με τον άντρα μου μετά από τόσα χρόνια. Τον ενοχλεί που είμαι αργή σαν άνθρωπος», είπε η Ναταλία Δραγούμη.

«Ο έρωτας μετά από τόσα χρόνια παίρνει διαφορετική μορφή, αλλά υπάρχει. Στο γάμο μου πήγα με φόρμες, γιατί έγινε μία εβδομάδα πριν γεννήσω. Ήμουν 25 κιλά παραπάνω».

Όπως αποκάλυψε η ίδια, την φλερτάρουν οι άντρες, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τα παιδιά της: «Είμαι ήσυχη σαν μαμά με τα παιδιά μου. Η κόρη μου λέει τα προσωπικά της, ο γιος μου όχι. Δεν μου πέφτει λόγος για τις σχέσεις της κόρης μου», ανέφερε η Ναταλία Δραγούμη.

«Μικρή ήμουν ”άτακτη”. Οι άνδρες ήταν ένας τομέας στον οποίο ”ξύπνησα” αρκετά μικρή. Πολύ παλιά είχα κάνει γυμνισμό με την παρέα μου στην Σαντορίνη».

Στη συνέχεια, η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε στην κακοποίηση που δέχτηκε στα 12 της χρόνια. «Όταν πήγε να με αγγίξει φοβήθηκα και έφυγα. Δεν το είπα στους γονείς μου, αλλά στις αδελφές μου».

Η Ναταλία Δραγούμη είπε πως έχει δεχτεί συγχαρητήρια για τον τρόπο που οδηγεί τη μηχανή της, ενώ αποκάλυψε πως έχει ψάξει τα σκουπίδια και τον καναπέ πρώην σχέσης της.

«Υπήρχε μία γυναίκα που με ακολουθούσε παντού και ήξερε πάντα τι έκανα. Ήταν τρομακτικό», ανέφερε η Ναταλία Δραγούμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *