Νέα Δημοκρατία: Ζητά απαντήσεις από τον Ζεϊμπέκ που βρέθηκε σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου

Πολιτική

Απαντήσεις από τον Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ ζητά η Νέα Δημοκρατία: Ήταν σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου για την εκλογή ψευδομουφτή

Αντιδράσεις προκαλεί η παρουσία του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής με «ομογενείς» από την Ξάνθη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του κυβερνώντος κόμματος Τάσος Χατζηβασιλείου, ήταν παρών σε συνάντηση ενόψει της εκλογής ψευδομουφτή.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Χατζηβασιλείου δήλωσε: «Στην επίσημη σελίδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, εν όψει εκλογής ψευδομουφτή: «(…) Σήμερα συναντηθήκαμε με ομογενείς μας στον Τόπειρο Ξάνθης (…)». Στο κέντρο της φωτογραφίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Η ελληνική κοινωνία περιμένει ξεκάθαρες απαντήσεις».

Σημειώνεται ότι πρόσφατα στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν που καλούσε τους μουσουλμάνους της Θράκης να προσέλθουν στις κάλπες για εκλογή μουφτή που δεν αναγνωρίζει η πολιτεία.

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε ο Μπουρχάν Μπαράν ανασκεύασε και πήρε πίσω τις δημόσιες αναρτήσεις του.Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.