Μπερτομέου για Γιαννακόπουλο: «Έκανε σόου, είχε ανάγκη να δείξει στους οπαδούς ότι τον ενδιαφέρει»

Αθλητικά

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ανέφερε ότι είχε ανέκαθεν καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κάνοντας όμως λόγο για “σόου” από πλευράς του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς όμως να αναφερθεί περισσότερο στην κόντρα που είχαν τα τελευταία χρόνια στη Euroleague.

Σε συνέντευξή του, πάντως, σε ισπανικό κανάλι, ο Τζόρντι Μπερτομέου τόνισε πως είχε ανέκαθεν καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ρίχνοντας, όμως και τα “καρφιά” του για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Υπάρχει ένας πρόεδρος, που είναι πολύ ομιλητικός και του αρέσει να μιλάει, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Επιπλέον, μιλάει με αρκετά ιδιαίτερους τόνους και όρους.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι αυτά τα χρόνια, δεν του απάντησα ποτέ δημόσια. Επίσης, πρέπει να πω ότι προσωπικά έχω καλές σχέσεις μαζί του. Οι ιδιωτικές συζητήσεις μου μαζί του ήταν πάντα πολύ ευχάριστες και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Πέρα από αυτό, που είναι μέρος του σόου και έχει ανάγκη να δείξει στους οπαδούς ότι τον ενδιαφέρει, εδώ και 22 χρόνια δεν έχω βιώσει μια κατάσταση σύγκρουσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην ισχυρός άνδρας της Euroleague.

To άρθρο Μπερτομέου για Γιαννακόπουλο: «Έκανε σόου, είχε ανάγκη να δείξει στους οπαδούς ότι τον ενδιαφέρει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *