Μπακογιάννης για συζήτηση στον Δήμο Αθηναίων περί υποκλοπών: «Το δημοτικό συμβούλιο δεν εκβιάζεται»

Πολιτική

Την προσπάθεια της αντιπολίτευσης να μεταφέρει «την πόλωση και την τοξικότητα από την κεντρική πολιτική σκηνή στο δημοτικό συμβούλιο», κατήγγειλε απόψε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ενώ στηλίτευσε την αποχώρηση των παρατάξεων αμέσως μετά την ψηφοφορία με την οποία απορρίφθηκε η απαίτησή τους να συζητηθεί ψήφισμα της παράταξης Γερουλάνου για την υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο κ. Μπακογιάννης επέκρινε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι «αναζητούν μικροπολιτικά άλλοθι, επενδύουν πολιτικά στις ήττες της Αθήνας και καταφεύγουν σε τεχνητές εντάσεις και ακραίες προκλήσεις».

«Λυπάμαι πολύ για τη στάση των συναδέλφων της αντιπολίτευσης. Ένα είναι ξεκάθαρο: Ότι το δημοτικό μας συμβούλιο δεν εκβιάζεται και δεν απειλείται. Η πόλωση και η τοξικότητα, δε βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων της Αθήνας. Όπως δε βοηθά και η μεταφορά των διενέξεων της κεντρικής πολιτικής σκηνής στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δε βοηθά η τεχνητή ένταση, δε βοηθούν οι ακραίες προκλήσεις», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης και συνέχισε:

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.