Μπέος: «Ποτέ δεν είπα ότι θα εμπλακώ στον ΠΑΟΚ, υπήρξε διαστρέβλωση»

Αθλητικά

Καμία εμπλοκή δεν έχει, ούτε πρόκειται να έχει με τον ΠΑΟΚ όπως ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας για διαστρέβλωση όσων είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε διευκρινιστική ανάρτηση στα social media αναφορικά με δηλώσεις του στον σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι υπάρχει σενάριο εμπλοκής του στον ΠΑΟΚ και κατηγορώντας για διαστρέβλωση των λεγομένων του όσους διαδίδουν φήμες.

«Σε πλήρη παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων ανέφερα σε σημερινή μου συνέντευξη στο ραδιόφωνο Metrosport και το δημοσιογράφο Γιώργο Μπούζο προχώρησαν ορισμένοι για λόγους προφανείς αποσκοπώντας σε μια πρόσκαιρη δημοσιότητα.

Ευτυχώς για όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια μπορούν να ακούσουν το ηχητικό από τη συνέντευξη που βρίσκεται δημοσιοποιημένο και να διαπιστώσουν τι ακριβώς ελέχθη. Ουδεμία αναφορά υπήρξε σε εμπλοκή μου στα του ΠΑΟΚ, αλλά και ουδεμία αναφορά σε πρόσωπα ή άλλες ομάδες. Επαναλαμβάνω το ηχητικό της συνέντευξης είναι απόλυτα διαφωτιστικό και αποκαλυπτικό της αλήθειας.

Άλλωστε στην παρούσα συγκυρία όπως κατ’ επανάληψη έχω τονίσει το μόνο μου ενδιαφέρον έχει να κάνει με τα θέματα του Βόλου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι Δήμαρχος», διευκρίνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος.

Σε πλήρη παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων ανέφερα σε σημερινή μου συνέντευξη στο ραδιόφωνο Metrosport και το…

Δημοσιεύτηκε από Αχιλλέας Μπέος στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

 Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *