Μονομάρκα Pirelli για την κατηγορία ΟΡΕΝ του ΠΠΤ

Auto


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023, 14:00

επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, εναρμονίζεται με αυτά που γίνονται στο Παγκόσμιο, τουλάχιστον όσον αφορά την “Μονομάρκα” στα ελαστικά, έστω μόνο στην κατηγορία ΟΡΕΝ. Το να αγωνίζονται όλοι οι αγωνιζόμενοι με τα ίδια ελαστικά έχει το καλό της ισότιμης απόδοσης σε αυτόν τον τομέα και μαζί το χαμηλό κόστος, καθώς η εταιρία Pirelli στην περίπτωσή μας, κάνει μια ειδική τιμή για τους αγωνιζόμενους.

Η ανακοίνωση της Peristeras Tyres έχει ως εξής:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη σύναψη συνεργασίας με την επίσημη αντιπροσωπεία της PIRELLI στην Ελλάδα, την Intramoto Glyfada για τη διάθεση των ελαστικών της κατηγορίας OPEN στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2023, η οποία θα είναι “Μονομάρκα”, δηλαδή όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνίζονται με τα ίδια ελαστικά.

Σε συνέχεια της πολυετής εμπειρίας μας στους αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για μία ακόμη χρονιά η PERISTERAS TYRES θα είναι επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής και τεχνικός υποστηρικτής των ελαστικών PIRELLI στην κατηγορία OPEN του ΠΠΤ 2023.

Είναι τιμή μας το να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και την τεχνική μας υποστήριξη τη νέα αγωνιστική χρονιά στους αγωνιζόμενους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Ευχές για ένα  πετυχημένο Πρωτάθλημα 2023 και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Tα ελαστικά θα είναι τα:

DIABLO  SUPERCORSA SP V2

Αγωνιστικό ζευγάρι για την κατηγορία OPEN 2023

120/70-17 + 180/55-17 στα 280€

120/70-17 + 190/55-17 στα 290€


*Η προσφορά αφορά αποκλειστικά ζεύγος ελαστικών .

*Απαιτείται παραγγελία των ελαστικών δύο εβδομάδες πριν τον εκάστοτε αγώνα.

Αυτά μας λέει ο Νίκος Περιστεράς και τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι το αν θα γίνουν και πόσοι αγώνες και πόσες συμμετοχές θα έχει η ΟΡΕΝ; Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και η χαμηλή τιμή των ελαστικών να βοηθήσει αρκετούς να μπουν στους Αγώνες, από αυτήν την ωραία κατηγορία, που επιτρέπει στους οδηγούς των track day, να κάνουν το επόμενο βήμα.

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023, 14:00

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *