Μητσοτάκης για μέτρα κατά της οπαδικής βίας: Το οφείλουμε στη μνήμη των θυμάτων

Πολιτική

«Το οφείλουμε στη μνήμη του Μιχάλη, στη μνήμη του Άλκη, άλλων θυμάτων, αλλά κυρίως το οφείλουμε και στα εκατομμύρια των φιλάθλων», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Προέδρο της UEFA, Aleksander Čeferin για τη συμβολή του στο συντονισμό των προσπαθειών για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας και πρόσθεσε ότι «θα ενεργοποιήσουμε όχι μόνο τους εθνικούς, αλλά και τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς στο μέτωπο της αποτροπής της βίας και της τιμωρίας όσων ανέχονται, ευνοούν και τελικά διαπράττουν τέτοια περιστατικά βίας».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «η αντίδρασή μας πρέπει να είναι και θα είναι συνολική. Το οφείλουμε στη μνήμη του Μιχάλη, στη μνήμη του Άλκη, άλλων θυμάτων, αλλά κυρίως το οφείλουμε και στα εκατομμύρια των φιλάθλων. Των αγνών φιλάθλων που αγαπούν το ποδόσφαιρο, που θέλουν να πηγαίνουν στο γήπεδο με τα παιδιά τους, με τις οικογένειές τους, για τους οποίους τα σπορ, και ειδικά το ποδόσφαιρο, είναι μια πηγή χαράς, είναι μια πηγή διασκέδασης. Και αυτούς τους στόχους που από κοινού θέσαμε, δεσμευόμαστε ότι θα τους πετύχουμε».

Οι αναρτήσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας:Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *