Μητσοτάκης: Έχουμε μάθει από τα λάθη μας – Είμαι πολύ αυστηρός με τους υπουργούς μου

Πολιτική

Το μήνυμα πως η Ελλάδα αποτελεί πλέον πυλώνα σταθερότητας και σημαντικών επενδυτικών ευκαιριών, έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση που είχε με τον Συνιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου AXIA Ventures Group, Γιώργο Λινάτσα.

Τόνισε πως απαιτείται και δεύτερη θητεία της κυβέρνησης για να υλοποιήσει το «πολύ φιλόδοξο» πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, πως έχει μάθει από τα λάθη της και πως ο ίδιος είναι πολύ αυστηρός με την ομάδα του και με τους υπουργούς του.

«Είμαστε ήδη στον τέταρτο χρόνο της διακυβέρνησής μας. Θα έχουμε εκλογές το 2023, έχουμε ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων. Αν μη τι άλλο, έχουμε μάθει και από τα λάθη μας. Και είμαι πολύ αυστηρός με την ομάδα μου και τους υπουργούς μου, να κοιτάμε πάντα τι κάνουμε καλά, να κοιτάμε τι δεν έχουμε κάνει καλά. Επομένως, πιστεύω ότι στη δεύτερη θητεία μας θα εστιάσουμε ακόμα περισσότερο στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων. Και αν μη τι άλλο, η διάθεσή μας για μεταρρυθμίσεις είναι πολύ μεγαλύτερη τώρα» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *