Με ενσωματωμένο παιδικό κάθισμα το νέο εσωτερικό που παρουσίασε η Skoda

Auto


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022, 22:10

H SKODA AUTO παρουσιάζει το πρώτο σχέδιο του εσωτερικού του νέου VISION 7S. Το νέο εσωτερικό έχει μινιμαλιστικό χαρακτήρα με ευρύχωρους χώρους για έως και επτά άτομα σε τρεις σειρές καθισμάτων και κυρίως με την χρήση βιώσιμων υλικών.

Ξεχωρίζει για το φαρδύ οριζόντιο ταμπλό που εκτείνεται στις πόρτες, ενισχύοντας έτσι την αίσθηση ευρυχωρίας, όπως και το εργονομικά τοποθετημένο υποβραχιόνιο, που καθιστά τον χειρισμό της οθόνης αφής και των απτικών διακοπτών εύκολο και άνετο.

Τα απτικά χειριστήρια έχουν ενσωματωθεί και στο επανασχεδιασμένο τιμόνι ενώ διαδραστικά απτικά και οπτικά στοιχεία υπάρχουν και στα πάνελ κάθε πόρτας. Ατμοσφαιρικός φωτισμός επισημαίνει διάφορες περιοχές του εσωτερικού, δηλώνει το επίπεδο φόρτισης και παρέχει κατάλληλο φωτισμό κατά την είσοδο και έξοδο από το αυτοκίνητο.

Ξεχωρίζει το ενσωματωμένο παιδικό κάθισμα που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα, καθώς είναι και το πιο ασφαλές μέρος σε ένα αυτοκίνητο.

Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μια από τις δύο διαφορετικές ρυθμίσεις οδήγησης αλλά και τον τρόπο φόρτισης η στάθμευσης του αυτοκινήτου. Όλα τα χειριστήρια βρίσκονται στην ιδανική θέση για εύκολη πρόσβαση σε αυτά, Η κεντρική οθόνη αφής είναι κάθετα ευθυγραμμισμένη, διευκολύνοντας κυρίως τον οδηγό που ενημερώνεται γρήγορα για όλες τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν χωρίς να αποσπάσει την προσοχή του από το δρόμο.

Η διάταξη ανάπαυσης μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά τη φόρτιση ή τη στάση για ξεκούραση. Σε αυτή, το τιμόνι και ο πίνακας οργάνων μετακινούνται προς τα εμπρός, ενώ τα καθίσματα της πρώτης και της δεύτερης σειράς μετακινούνται προς τα πίσω. Με αυτό τον τρόπο οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο χώρο για μεγαλύτερη άνεση.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν την νέα σχεδιαστική «γλώσσα» της SKODA, την οποία παρουσίασε στη φετινή ετήσια συνέντευξη Τύπου τον Μάρτιο που βασίζεται σε παραδοσιακές αξίες της εταιρείας, όπως η στιβαρότητα, η λειτουργικότητα και η αυθεντικότητα.

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022, 22:10

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.