Μαυρίκιος Μαυρικίου: Δεν έγινα γνωστός επειδή δεν ανταποκρίθηκα στις ανώμαλες ορέξεις παραγωγών

Ελλάδα

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου καταγγέλλει μπροστά στην κάμερα την κακοποιητική συμπεριφορά ορισμένων παραγωγών, την οποία και αντιμετώπισε κατά την πορεία της καριέρας του.

Ο θεατρικός παραγωγός και μουσικός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις ανήθικες προτάσεις που είχε στο παρελθόν, προκειμένου να ανέβει επαγγελματικά.

«Έπρεπε να μπω κάτω από γραφεία, να υποκύψω σε εκβιασμούς πίσω από κλειστές πόρτες δισκογραφικών εταιρειών, έπρεπε να πληρώσω χρήματα και να λαδώσω κόσμο, έπρεπε να ανταποκριθώ στις ανώμαλες ορέξεις που μπορεί να είχε ο κάθε παραγωγός ή διευθυντής δισκογραφικής που μέχρι να μου κλείσει ένα ραντεβού, δεν ξέρω κι εγώ τι πέρναγα τότε», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Επειδή δεν ήμουν διατεθειμένος να το κάνω και δεν το έκανα ποτέ, ίσως είναι ένας λόγος, ο βασικός, που μέχρι σήμερα δεν κατάφερα να φτάσω εκεί που θα έπρεπε, ώστε να με ξέρει ο κόσμος για την καλλιτεχνική μου πορεία», ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

To άρθρο Μαυρίκιος Μαυρικίου: Δεν έγινα γνωστός επειδή δεν ανταποκρίθηκα στις ανώμαλες ορέξεις παραγωγών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *