Μαρινάκης για Κασσελάκη: «Να πληροφορηθεί όσα πέτυχε η Ελλάδα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια»

Πολιτική

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νωρίτερα είχε υποστηρίξει ότι η αναβάθμιση από την S&P θα διαφημιστεί ως «πολυπόθητη» από την κυβερνητική προπαγάνδα.

Τονίζοντας ότι «εξέδωσε άλλη μία “πολάκεια” ανακοίνωση», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απάντησε στον επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος «προσπαθεί να υποβαθμίσει μία ακόμη εξαιρετικά σημαντική επιτυχία της χώρας μας», όπως σημείωσε.

Ο κ. Μαρινάκης προέτρεψε τον Στέφανο Κασσελάκη να πληροφορηθεί για τα επιτεύγματα της χώρας μας, την τελευταία τετραετία, «για να βρει γρηγορότερα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και εκείνος, τον βηματισμό τους».

Η τοποθέτηση του Παύλου Μαρινάκη:

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Στέφανος Κασσελάκης, που πριν από λίγες εβδομάδες δήλωνε ότι ξέρει “καλύτερα χρηματοοικονομικά και το επιχειρείν”, εξέδωσε χθες άλλη μία “πολάκεια” ανακοίνωση, προσπαθώντας να υποβαθμίσει μία ακόμη εξαιρετικά σημαντική επιτυχία της χώρας μας.

Για να βρει “γρηγορότερα ο ΣΥΡΙΖΑ”, αλλά και ο ίδιος “τον βηματισμό του”, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, καλό θα είναι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, να πληροφορηθεί ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μέσα σε ένα περιβάλλον παγκόσμιων, αλλεπάλληλων κρίσεων, η χώρα μας είναι:

  • Πρώτη σε ρυθμό μείωσης της ανεργίας με τη δημιουργία πάνω από 400.000 νέων θέσεων εργασίας.
  • Σταθερά στις πρώτες θέσεις σε ρυθμό ανάπτυξης στην ευρωζώνη, εδώ και πολλά τρίμηνα.
  • Πρωταθλήτρια σε ρυθμό μείωσης του χρέους της ως προς το ΑΕΠ.
  • Πέτυχε ρεκόρ άμεσων επενδύσεων.

Καλό θα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, αντί να συνεχίσουν να στέκονται μικρόψυχα απέναντι σε κάθε θετική είδηση και επιτυχία για τη χώρα, να κάνουν την αυτοκριτική τους, για όσες τυχοδιωκτικές ενέργειες της δικής τους διακυβέρνησης οδήγησαν σε μία οδυνηρή παράταση της κρίσης για την ελληνική οικονομία.

Η Ελλάδα, μέσα στη δυσκολότερη διεθνή συγκυρία, ανακτά με γρήγορα βήματα τη χαμένη της αξιοπιστία και δυναμώνει κάθε μέρα την οικονομία της. Στόχος του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι όλες αυτές τις επιτυχίες να τις αξιοποιήσουμε ακόμη περισσότερο προς όφελος των πολιτών, αυξάνοντας το διαθέσιμο εισόδημά τους, για να αντιμετωπίσουμε με μόνιμο τρόπο τις συνέπειες των κρίσεων».

Κασσελάκης: Η αναβάθμιση από την S&P θα διαφημιστεί ως «πολυπόθητη» από την κυβερνητική προπαγάνδα

«Η επενδυτική βαθμίδα που μας έδωσε η Standard & Poor’s θα διαφημιστεί ως “πολυπόθητη” από την κυβερνητική προπαγάνδα. Πολυπόθητη για ποιον όμως, όταν πατάει πάνω στη φτωχοποίηση των πολιτών;», έγραψε νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης στα κοινωνικά δίκτυα, σχολιάζοντας την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο αξιολόγησης.

«Η επενδυτική βαθμίδα στηρίζεται στα πήλινα πόδια μίας Υγείας που καταρρέει, μίας Παιδείας που υπολειτουργεί, δημόσιων υποδομών που διαλύονται, εργασιακών δικαιωμάτων που καταπατούνται, πραγματικού εισοδήματος που μειώνεται.

Τους μήνες που έρχονται, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει τον βηματισμό του –ήδη ακούει και καταγράφει τα “θέλω” της κοινωνίας– και, με τη ριζική στελεχιακή του ανανέωση, θα αποτελέσει την προοδευτική πρόταση αυτοδύναμης διακυβέρνησης.

Αντί για τεχνητούς πανηγυρισμούς από τις τελευταίες θέσεις της ευρωπαϊκής κατάταξης σε κάθε τομέα, η δική μας επιλογή είναι: Να ανέβει ο ελληνικός λαός Κοινωνική Βαθμίδα. Να ανέβει ο κρατικός μηχανισμός βαθμίδα. Να ανέβουν η Υγεία, η Παιδεία, η Δικαιοσύνη, η Διαφάνεια βαθμίδα. Να ανέβει το βιωτικό μας επίπεδο βαθμίδα», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές ειδήσεις

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *